VeceoPereco hvala na dobrodoslici ja sam tvoj dnevnik manje vise vec iscitala. Zajednickim snagama cemo da stignemo do cilja. Kao sto sam napisala ja sam ovu dijetu vec drzala. Doduse sada imam duplo vise kila za skinuti ali polako i ovo ce otici.
Zamena dana nije dozvoljena ... ono što je dozvoljeno jednom-dva puta tokom dijete je izostaviti po jedan skrobni ili uh dan, znači danas ti je bio proteinski dan, sutra u sredu moj savet ti je skrobni dan ili uh dan, u četvrtak vitaminski dan a u petak proteinski i nadalje po redosled kako idu dani.E sad jedno pitanje. U petak idem na tri slave i taj dan mi je vitaminski. Stvarno nema sanse sa odolim svim carima slava pa sam htela da pitam da li je ok da recimo taj dan jedem meso i salate tj da mi taj dan bude proteinski a da sutra dan imam vitaminski. Znaci to bi bilo ovako danas proteini sutra skrob prekosutra uh nakosutra proteini i onda vitamini pa skrob i td... koji je vas savet. I za jednu casu belog vina?
Veliki poz drustvo
Ja se nisam ni bavila odabirom pića niti davala sugestije. Gaga je odabrala svoje piće, verovatno zato što voli...Podrzavam ideju za izmenu dana i casu vina, i slazem se sa Mrsom, ali samo delimicno... Uz mesa (sa izuzetkom ribe i piletine) najbolje lezu crna vina....
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.