Drago mi je sto u tvojim jelovnicima vidim corbice i salate, a nadam se da ih ima u dovoljnim kolicinama i da dodas po kasicicu ulja radi boljeg iskoriscavanja vitamina.
Hvala! Ima dovoljno salata i čorbi, i dodam uvek po jednu kašičicu uljaCestitam za minus!![]()
Drago mi je sto u tvojim jelovnicima vidim corbice i salate, a nadam se da ih ima u dovoljnim kolicinama i da dodas po kasicicu ulja radi boljeg iskoriscavanja vitamina.
Hvala! Jedem samo kupus salatu, u decembru nema ništa drugo sveže, a ne bih baš da jedem onaj plastični paradajzBravo za minus!
Bravo i za salate!
Hvala!Čestitke!!!
Hvala!Bravo! Sest kila za dve nedelje je stvarno odlicno. Uzivaj!
Hvala! Uspeo sam da zakopčam košulju koju sam poslednji put obukao 2015. godine, tako da nije samo voda sigurnoCestitam na minusu![]()
Deo toga sigurno jeste voda, ali je deo definitivno i pravi gubitak. Najbolji nacin da vidis da li zaista gubis masne naslage jeste da uzmes krojacki metar i da meris obime. Alternativno, mozes da koristis odecu (a narocito kais) kao pokazatelj - ako ti uz redovne farmerke treba kais, pa onda za nedelju dana zakopcas taj isti kais na uzu rupicu - gubitak je stvaran. Vaga nakon nekog vremena ume da se uzjoguni, pa neko vreme stoji na istom, sto ne znaci da je trud uzalud. Kad prodje taj neki period (nekima traje po nekoliko dana, drugima i po nekoliko nedelja), sve krene opet po starom.
Ovaj put sam jeo uštipke, ali više neću. Posle tri dana lagane hrane baš su mi teško pali na želudac. Posna pita sa pečurkama ili prazna uz neku salatu mi najviše prija tokom UH dana.Na UH dan mozes da jedes za rucak slane ustipke (spremis neutralne, pa ih jedes sa salatom, ajvarom...), a za veceru mozes da dodas dzem. Generalno, ustipci nisu bas idealna klopa jer upijaju enormno masnoce zbog przenja u dubokom ulju, a ako ih ne spremas u kucnoj verziji vec kupujes, dobra je sansa da su przeni u ulju koje je pregorelo i uzeglo. Alternativa moze biti pita hleb, koji se pece na suvom tiganju ili u rerni, a ima slicnu hrskavost spolja i socnu zilavost/vazdusastost unutra.
Za garderobu nije problem, jer mi je ostao pun ormar iz perioda 2013-2014. Kako sam se gojio morao sam da kupujem veće, tako da imam poređano od M do XXXL, a sad idem u nazadI za kraj jedno bitno upozorenje: pocni vec sad da stedis pare! Trebace ti:
1) za novu garderobu, i
2) za motku da teras od sebe sve obozavateljke
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.