Ja bi htela postaviti pitanje, al ne vidim za mesec jun. Pa ću u mesec maj. PA da krenem
Sa kilažom se borim od kada znam za sebe, već u sednom razredu sam imala previše kila i polako sam krenula na dijeu, na svoju ruku, roditelji nisu znali i skinula sam deset kila u kratkom periodu. Mislim da sam sa 78 pala na 67. Tako sam bila srećna, al naravno onda su krenuli da me teraju da jedem i ja sam sve svoje kile vratila. I od tada sam stalno u nekom krugu izgladnjivanja prejedanja. Sve tablete sam probala, nema koje nisam.
SAda sam evo treća godina srednje škole i isto mučim muku, sa zelenom kafom sam bila skinula i pala na 65, nije bilo veće sreće za mene. Ali sada nažalost opet sam na nekih 75. I to zbog glupog prejedanja, taman mi lepo krene dijeta, prva dva tri dana i onda uzmem da jedem sve sve i sve, i onda i povracam i sve, al ne vredi kile dodju. Treba mi pomoć, nemogu više da izdržim ovu moju debljinu i to moje prejedanje. To su stvarno prevelike količine hrane, bar jedno 20000 kcal, pa možete da zamislite kad sam ja u tri dana dobila sest kila

((
Molim vas pomozite mi