Suplementacija nije potrebna nikome

. Upravo sam preračunala da u 200 grama pilećeg bijelog ima 46g proteina, a jeftinije je duplo od ove čokoladice. Zarada, čista zarada. Otići ću do te prodavnice da ih malo ispitujem i zezam, i da mi pojasne neke stvari.
Sinoć sam ušla na njihov sajt i doživjela kulturološki šok. Toliko nepismenosti sa jednog izvora mislim da do sada nisam vidjela. Gomila slovnih i gramatičkih grešaka. Zaključak: ciljna grupa su im debili sa 2-3 razreda osnovne škole. Ostavimo ovo po strani. Uđem da vidim šta sve nude.
Majica (obična, pamučna, na kojoj piše PROTEINI.Si) košta 5 evra. Hallo, trebaš da platiš da bi nosio njihovu reklamu. Ali to nije sve... u ponudi ima i privesak za ključeve, krpica za brisanje stakla, narukvica, a ako poručite u iznosu tom i tom dobijete i naljepnicu za telefon! Pitam se ko je tamo lud? Ovi što smišljaju iteme ili ovi koji ih kupuju. Biće da su ovi drugi.
Najveća pobjeda su proizvodi bez kalorija, čista nula. U eksplikaciji piše da pretjerano konzumiranje može sadržati tragove kalorija. TRAGOVE KALORIJA! Magija. Ni od čega su uspjeli stvoriti nešto.
Mišo, hvala što nas nisi zaboravila. Ne brini biću ja ovdje i kad dođe vrijeme da se ponovo prozgodniš.

(nosam osmjeh cijeli dan zbog tvoje vijesti)
Dan 53
D: mlijeko, hljeb
R: losos, zelena salata
V: ono Lunino sa paprikama, sirom i jajimaDa se zaključiti da nisam bila u prodavnici. Večeras pečem dvopek. Jogurta nema. Ničega nema. Pravac u kupovinu.
Mami sam javila da donese salatu da bismo imali nešto zeleno uz ručak. Teretana dan pauze.
(unesene izmjene za jučerašnju večeru)