Baš sam se spremila na sex - i bio je seks. Čim ju je dostavljač donio zajapurila sam se i zadihala. Buknula je krv u obrazima, bila sam crvene kao jabuka. Stenjala sam sa svakim zalogajem.
Pred kraj obroka uletio je tata u sobu da me obavjesti kako je donio sitne kolače sa slave. Odvukla sam se u kuhinju (jedva), otvorila magičnu posudicu, nasula šolju mlijeka i zaronila. Pojela sam par (mislim 4, baš su mali), a zatim i tri bajadere.
Na sedmom sam nebu.
Kako su se namjestili kolači poslije ručka prebacila sam mlijeko uz njih. Za večeru sam se sjetia da imam još piletine od sinoć, a bjelanjca su po sistemu da se ne bace, pošto je sestra žumanjca stavila na glavu.
Odlučila sam da ponovim uljepšavanje pred svaki vk

.
Luna, mislim da nije bio vruć, ali mi je iskočio plik na desnom obrazu, tj crvenilo. Skinula sam sloj kože, što je dobra stvar (kad se odljepi ono koža ispod je bila svjetlija od one na koju nisam mazala), a za kompletno zadovoljstvo je moglo crvenilo da me mimoiđe. Koža je mekana i čista.
Ove kafene kocke su fenomenalne. Našla sam ih na tjubu. Kaže cura da su odlične u borbi protiv celulita, a koža je predivna. (sličan recept mi je i Duda dala).
Hvala na čestitkama