Pink Rose, hvala na čitanju, podršci i pohvalama. Dobro je prošlo to s bebicom, fuf. Neki dan je meni kod kume tako iskliznuo kumić, srećom uspjela sam da ga zadržim rukom za guzu, a kum za glavu pa je prošlo bez posljedica. Noge su mi se presjekle.
Meni je un-ka ležala, prošlo vrijeme

. Sad sam u slobodnom stilu, po smjernicama koje mi je dala Debelićka. Držala sam 3 mjeseca redovnu, malo preko dva mjeseca održavanje i još tri mjeseca redovne. Tad sam došla do 106 (decembar 2014.). Onda sam ušla u crni period i vratila par kila pa sam primala terapiju b vitamina koji me upropastio. Probala sam još koji put da krenem, ali nije bilo motivacije. Održala sam malo preko mjesec maj/jun 2015. Na posljednji krug un-a sam došla sa 120 kg (koji gram manje, dakle + 14 kg) 1.9.2015. Do 1.12. sam skinula na 103.5. Od tada sam ovim sistemom sišla do 99,2 (novo vaganje u srijedu). Znam da nisi tražila siže, ali i meni dobro dođe podsjećanje.
Luna, tu dansku dijetu ne bih ni neprijatelju preporučila...brrr... Treba izabrati šta kod koga pali i držati se toga. Meni je un ležala, a na hronu ne bih izdržala ni dva dana...
TZLj, najveća je šteta baš za cigare...Kašljem i pušim = stoka nekontrolisana. Jeste manje nego da ne boli, ali jače je od mene...kašljuc.
Šljokice, vjerujem da je u mojim ustima dosta toga spaljeno, ali konkretno je trenutno problem zdravstvene prirode. A ja sam kompilacija urođenog karaktera i dobrog vaspitanja (tj slobodnog

).
Dan 48
D:jogurt, dvopek
R: jaja, gljive, ajvar, dvopek
U: narandža, orasi
V:?, slanina s teflona, malo sira, gljive
Razvlačim se po krevetu cijeli dan. Bljujem hrakaču i šmrckam. Nema temperature pa idem da se znojim malo kasnije.