(Beznačajna tema za čovečanstvo i za forum, ali značajna jako za mene!) Jako mi je važno da na tom polju dostignem određeni stepen… da budem sigurna da sam opet u kontroli i slično…..Ovih dana mi je ekstremno nizak pritisak…I tog dana kada sam upropastila eksperiment bilo mi je mnogo loše…..

!

Nekako, ne brinem za tebe...ti si sad već uveliko veteran...čak ti sad i kad pojedeš više u napadima gladi-neće te...jednostavno te kile neće

Magi napisao:E dobro je da si nam rešila enigmu oko eksperimenta...Nekako, ne brinem za tebe...ti si sad već uveliko veteran...čak ti sad i kad pojedeš više u napadima gladi-neće te...jednostavno te kile neće
![]()
, ali za svakoga treba brinuti.....A to da me kile neće nije baš tačno, daj Bože da je tako......

Kod JasmineW sam napisala da smo ipak naučili neke zdrave principe, ovde na forumu, bez obzira što smo lutali (bar ja)...I onaj zaključak-ceo život je borba, pa tako i sa hranom... 

Ja sam pre bila jako disciplinovana i dosta meseci nisam ni liznula nešto slatko..
(šta ću, smešno mi to što sam napisala uz bananamen smajli!
)
Od sada te zovem Mrsaviccka i svaka ti čast na postignutim rezultatima!
Baš ću pregledati tvoj dnevnik od početka pošto ni ja nemam mnogo za skinuti kilograma, pa da vidim kako si to ti uradila.
Još jednom, svaka ti čast i želim ti uspešno održavanje kilaže!

Ne brini puno, imas ti tvoju zlatnu rezervu, a i karakter da pobedis ti a ne tamo neke vanilice i napolitanke ili neki krzljavi kikiriki!

Korisnika u ovom forumu: Vanja i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.