Prelepo!!! Želim ti da ti se sve želje i nade ostvare u Novogodišnjoj noći!

Prelepo!!!

- bez svake šale, jelo se više nego umereno, ali zbog nečega sam popila litre i litre vode i ustala sva naduvena. (Jelenka sam samo simbolično okusila.) Kad sam stala na vagu, samo što me nije šlog trefio... Sad šljokam čaj. S obzirom na to koliko sinoć ništa nismo jeli, otprilike ćemo bar još danas i sutra imati isti jelovnik, dakle:

i upišem šta se jelo.
Danas 4 kila više... užas.
Sad sam na kalijumu. Javljam se kad bude bolje.
!
Nadam se da sad upravo grliš nekog jelenka!!!

Ma nešto uopšte nismo bili u fazonu prežderavanja, sinoć smo čak pozvali neko društvo da nam pomogne da se izborimo s hranom... i još ima po frižideru. Mada ne mogu da se požalim da mi je išta dosadilo.

mvera napisao:Ovih dana mislim na tebe... Nesto zbog dece i jelenka, a vise zbog dobre knjige (prve ove godine) sa katastrofalno mnogo stamparskih i ostalih gresaka.... Natanijel Horton - Skerletno slovo
Da se pohvalim u toku prosle godine procitala sam 120 naslova....
Mila Dudo, od srca ti zelim puno zdravlja, srece i uspeha i ispunjenje svih zelja.

Odrekla sam se televizije na ime čitanja, ne može sve da se postigne.

), ali svejedno bi trebalo da se uozbiljim. Ubi me u pojam što je i dalje u toku pms/ms - ne znam više ni šta je, totalna nebuloza
- naduven stomak, uz sve to ponovo upala, isti stari problem... pijem antibiotike i kljukam se baralginima, nalivam se čajevima... spavam užasno malo... opet sam povećala cigare, itd., ukratko, nemam baš čime da se pohvalim... pa ne moram još na sve to i da brljam, nek mi bar to bude svetla tačka. Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.