Kod Moninija se vodi kao "nov proizvod"... ne mogu da mu nađem nutritivnu vrednost, tj. kiseline & ostalo, niti detalje o proizvodnji, ali deluje sasvim, sasvim dobro.E, sad bih ja u to umočila pola hleba...

Kod Moninija se vodi kao "nov proizvod"... ne mogu da mu nađem nutritivnu vrednost, tj. kiseline & ostalo, niti detalje o proizvodnji, ali deluje sasvim, sasvim dobro.

Pa neću ja ceo... o'š ti pola? 

Posalji!!!! 

Ima i mali set, za čaše, a svi imaju svetlucave šarice. Da sam imala tako nešto u detinjstvu... 

Prijavljujem na vreme da ne bude posle da sam se ugojila od novogodišnjih đakonija. (Ne znači da neću, ali da se zna koliko je bilo pre NG.) 

Čim uhvatim vremena krećem u iščitavanje.
Može se sasvim lepo uživati u praznicima uz normalne kalorijske unose, važna je atmosfera za koju vidim da si se već lepo pobrinula. Svoj današnji višak pravdam jučerašnjim kasnim i slanim obrokom - možda je i kod tebe samo zadržavanje vode u pitanju. Nemoj brinuti, od 1200kcal dnevno se sigurno ne goji! Mora postojati drugi (privremeni!) razlog što će se pokazati nadam se uskoro.

Da odmah najavim brljovnik za sutra, jer me server već izdaje:
Napravila sam eksperimentalnu tortu od koje i ja smem malo da uzmem... na foru prevrnute, ali bez oraha, a od voća je mix jabuka, suvih brusnica i muslija s voćem, tako da ću moći da probam taj deo, musli ću već nekako iščeprkati i izbaciti. Patišpanj će takođe nažalost morati da leti iz mog tanjira jer je s jajima i šećerom, ali srećna sam jer ću moći bar nešto što iole liči na kolač. Deluje mnogo dobro, ali videćemo sutra kakav joj je ukus.
Javljam!

Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.