[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/tas2580/seourls/event/listener.php on line 439: Undefined array key "post_id" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/paybas/breadcrumbmenu/event/listener.php on line 286: Trying to access array offset on false Pitanje u vezi UN dijete - Strana 93 - Dijeta.net
Moje pitanje je: Moja mama je uradila predivna strudla sa jabukama procitala sam negde da to se moze jesti pa pitam u kom danu spada to ? mozda u UH dan ili gresim? Volim vas
visina:155 moj dnevnik : *** Volim da izgledam dobro u moj JEANS ! ***
dani se mogu zameniti i to se može povremeno uraditi ali da nije stalna praksa ... jer to nije po pravilu ali je neka naša prećutna saglasnost da se mogućnost brljkanja svede na najmanju moguću meru.
aha, hvala na odgovoru...znaci ako ja to zamnjenem meni 4 dana izgledaju ovako: proteini, UH dan, škrob, vitamini???i nakon toga opet sve normalno proteini, škrob, vitamini...
Kuvani kukuruz i secerac iz konzerve jede se na skrobni a palenta (kukuruzni griz) na UH dan... Laura, mozes da preskocis vodeni dan ako mislis da neces izdrzati ali isto tako mozes i da probas da ga preguras sa corbicom od povrca pri cemu jedes samo corbicu ali ne i povrce... Ukoliko ga preskocis, brojis ga kao da si ga drzala da bi dijetu zavrsila sa 91/91...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Las prvi vodeni dan je 29.? Kada se bese krece sa turbo rezimom...prosli put sam kasno saznala da postoji ta varijanta,pa nisam drzala?koliko sam skapirala njegova prednost je sto se brze mrsavi...?