Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • signorina
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

Re: Srećna i sita i sve manje debela

od signorina » pre 9 godine

:04: :skakutalo: :pozdrav: :veseljak: :headbang: :13: :14: :02: :ZZ02: :23:

Svaka ti čast, inspiracija si! Bravo, bravo, bravo!

:01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01:

P.S. Novi naslov je extra!
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • oliveras
    Amater
    Amater
    Re: Srećna i sita i sve manje debela....

od oliveras » pre 9 godine

narcisa napisao:
    Jutros je to jutro. Narcisa je dvocifrenaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!! 99,7 čisto kao Sunce!!!!!!!!!!!!!!!!!

Srećan svima Badnji dan!

Bravooooo Narcisa tako sam sretna, bas si me obradovala, cestitam ti od srca...ti si jedna prekrasna licnost a sad si vec i zgodna mackica :veseljak: :skakutalo: :hi-fi:

Samo tako nastavi, srecan i tebi Badnji dan :mahalo:
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

Re: Srećna, sita i sve manje debela

od leonida » pre 9 godine

Nisam htela danas još da piskaram po forumu, ali ovo su tako lepe vesti da sam morala da uključim lap-top (sa telefona me mrzi da kuckam).
    Bravo, bravo,bravo!!!
    Ti si zaista inspiracija svima ovde!!! Samo nastavi tako!!!
    I da, super naziv dnevnika!!!
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

od ivaiva » pre 9 godine

Srecan ti badnji dan i srecan novi minus!Neizmerno se radujem svakom tvom "manjku" kilograma! :013:
    Poslednja izmena od ivaiva u 07 Jan 2016, 11:05, izmenjeno 1 put ukupno.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Opaaaa.... čestitam ti od srca, i veselims e zajedno sa tobom :013: Srećan Badnji divni dan tj sad već veče :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Hvala vam žene drage na podršci, čestitkama i čestitkama. :D

Dan 38
    D: par listova peke, malo fete (čisto da stavim nešto u usta)
    R: supa, krompir iz rerne, malo piletine, režanj svinjetine, salata iiiiii maslenica
    V: kolač, kolač i još kolača (u prevodu veliko parče kolača i koja bajadera)

Hristos se rodi!

Ja sam osvanula dobro migrenozna. Izvukla sam se iz kreveta u pola 1 - jedva. Stavila sam ovaj nazovi doručak u usta da bih mogla popiti tabletu. Lijeva polovina glave mi i dalje krvnički pulsira. Pratila sam ove moje migrene kroz dnevnik i definitivno se rađaju oko dobića. Počele su tek nedavno, a sestra ih ima čitav život...

Ovo mi je najljepši VK dan do sada. I povod je više nego divan. Maslenica je moje omiljeno tijesto, a prilika za jedenje je samo za Božić i Vaskrs. Ne obećavam umjerenost. :mahalo:
  • oliveras
    Amater
    Amater

od oliveras » pre 9 godine

Navistina se rodi !!!

Super ti je jelovnik, rucak i vecera, nadam se da ti je prosla glava... i reci mi sta je maslenica, kakvo je to testo?

Srecan Bozik !!!
    Slika
    12.07.2013-04.2015 pocetak 97.7 kg. kraj 80 kg.
    UN 29.11.2015-27.02.2016 pocetak 86.6 kg. kraj 79.5 kg.
    07.05.2016 pocetak 78.5 kg.
  • signorina
    Amater
    Amater

I mene jako boli glava noćas.
    A ti sa tom maslenicom, uh, voda mi na usta! :09:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Samo da svratim da se obradujem za dvocifrenost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :skakutalo:
    Naravno da ćeš biti još lakša kada prođe menstruacija (u tv reklamama bi se reklo oni dani hehe)

Elem, čestitke i obradovanje sa krilcima! :angel2: (ovaj smajli služi za krilca ali ne pileća pohovana hehe)

PS. Da ne misli narod da sam margarin (u sve se meša) i da sam ti ja sugerisala naziv dnevnika.. NISAM.
    Ja sam samo ovaj izraz, SSiSMD, upotrebila nekad u nekom postu ili prepisci a ti si valjda odlučila da se prekristiš! Pa sa srećom.

Sledeći izazov u Narcisa Reality-ju (sećaš li se da sam ti na početku priče rekla u nekom postu da ti je život zaličio na reality):
    Srećna, sita i vitka! (nikad više da ne bude debela).

Uzgred, pozdravi tatu i reci mu da se nadamo da i dalje isplaćuje one nadoknade za izgubljene desetke kilograma :wink: !

Još jednom i ovde: Srećan Božić i Hristos se rodi!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Vaistinu se rodi!!!

I objasni nam šta je ta maslenica, i mene to zanima ... neka pita?

• narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Maslenica je nešto najdivnije što domaćicina ruka može da stvori. Predivna listasta pogača (česnica za ovu priliku), u koju ide puno jaja i margarin. Meka je toliko da sam je jednom prilikom opisala kao bebu.
    (1 kg brašna, 5 jaja, kašika soli, kašika šećera, 1-2 kvasca živa, pola mlijeko - pola voda za zamješivanje, 1 margarin za premazivanje)

Jetrvo draga ti si margarin koji vrlo rado kozumiram :wink: . Tata je već pripremio isplatu <3, čeka se zvanična potvrda. Sviđa mi se i taj naslov dnevnika u najavi, nadam se da će biti upotrebljen u sezoni proljeće-ljeto 2017. Vaga će da pričeka srijedu.

Dan 39
    D: jogurt, dvopek
    R: salata, meso (nisam sigurna šta je ostalo, ili svinja ili pile)
    V: sir, ajvar

Odlučila sam da (ipak) od nedjelje nastavim sa teretanom. Doletila mi je drugarica i izlazimo večeras od sedam.
    Po navici sam kasno ustala...Bila sam kod mog zubara kog obožavam i zadržala se oko sat vremena. Ispričali smo se kao da mi je rod rođeni (a stvarno ga i doživljvam tako). Primila sam anesteziju nakon x godina (igle se bojim više od zubara i samo jednom prije ovoga mi je radio pod njom kad je bila delikatna situacija) i utrnulo mi je pola face. Skroz čudan osjećaj. Dok još malo otpusti idem da istražujem šta je konkretno za ručak. Od ponedjeljka nastavak remonta.

Izvještaj s puteva i dalje nije obećavajući. Sve je okovano. Iznenadila sam se s kojom lakoćom sam hodala kroz prtine. Noga zvanično više nije u opasnosti. :mahalo:

Edit: Zaboravila sam da se pohvalim kako sam izvukla paru iz česnice.

Imam jednu malu molbu. Smajlići jesu preslatki i često govore više od riječi, ali valjalo bi da malo smanjimo njihovu upotrebu. Forum stoji na staklenim nogama i pitanje je dana kad će pasti. Ono što mi možemo da uradimo je da ga bar ne opterećujemo dodatno smajlijima pošto oni mnogo vuku. Ok je jedan, dva, tri, ali više od toga je pogubno.
  • signorina
    Amater
    Amater

Narcisa, imam pitanje za ajvar tj kako to da je dozvoljen?

I ok za smajliće :šmrc:, ja ih baš volim.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Imam i predlog da se zbog situacije sa forumom, "ne dižu" stare teme. Koga nema, nema. Neka se automatski izbrišu, samim tim, forum će biti "lakši". Pišem to ovde jer pretpostavljam da u ovaj dnevnik svaka od nas udje. Sa sledećim postom, napomenuću to i kod sebe.
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Tebi za ljubav... koliko sam ja zaključila (moderatori su nekad u prošlosti opominjali redovno) ono što opterećuje i što nije dobro je velika količina smajlija, velike slike i prilozi (dakle kačenje slika kao attachments). Broj tema/dnevnika nije problem i logično je da je što više tema to bolje - da je dobra posećenost /čitanost / aktivnost dobra (kao i za svaki sajt)....
    Elem smajliji..
    Međutim, mene više brine činjenica da stvari deluju kao da se tamo neko sve manje bavi forumom, da je on zapušten (tehnički) i da se sve manje obraća pažnja na zaštitu foruma od spama, botova, tehničkih problema... prekomernih smajlija (kada su već tehnički kapaciteti tako jadni pa i glupi smajliji predstavljaju problem).. a ne broj dnevnika.. Njih je jako malo. Kada sam ja došla na forum, bilo je u svakom trenutku najmanje po 5-6 stranica dnevnika od čega prve 2-3 stranice izuzetno aktivne...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Ajvar nije previše kaloričan (čitaj broj kalorija na onim kupovnim). Nekih 50 do 100 gr neće naškoditi, samo ako nejo u pripremu domaćeg doda previše ulja ....

Ova maslenica bi mi delovala jako primamljivo da je stavljen puter umesto margarina ... volim ta kvasno-lisnata testa ...

Odgovori 2547 postova