Delim tvoje glediste o postepenosti. 

Obraduj nas. 

kako si,Mrso? 

Mrso,nadam se da ce mama brzo da se oporavi i da ce sve biti u redu.Da nema problema i izazova ziv6t nam nebi bio zanimljiv. 

, koje ja isto, kad smo kod piva-ne volem

Mrso,mozda je bas to nasa greska sto ne uzimamo supicu na proteinski tj.ja sam jako retko pila supu,a lepo kazu da je dobra za probawu,zar ne???Ja znam da ti nisi gresila,a to sto smo mi lenji ponekad da je skuwamo ili jednostavno nestignemo to je nas problem
Znaci bice opet tikvice party 

i sad citajuci sta si napisala shvatila sam koliko mi bas to malo supe fali ustvari al moracu da popijem prvo supu pa onda da jedem meso
taman cu manje mesta ostaviti za glavno jelo
danas sam za momka i tatu napravila obrok koji ja apsolutno NIKAKO ne bi smela jesti bar sam ga pomirisala i gledala kako uzivaju dok sam pijuckala moju supicu
(peceni krompiri preko njih kackavalj i kockice fete, besamel sos sa persunom, uprzena slanina i pecenica pa preliveno preko krompira mislim stvarno nisam mogla kaloricnije da sam htela sreca moja pa sam ipak karakter i uzela sam samo tu neku uzinu bananu 

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.