Odgovori 432 postova
Dnevnik....
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Dnevnik....

od narcisa » pre 9 godine

Trese me MS i imam izliv emocija.
    Ti si mi baš draga, baš - baš. I uspjećeš! I morska neman će biti prošlost, a ti ćeš ostati sjajan lik. :mahalo:
  • Eleonor
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Eleonor » pre 9 godine

Bejb, dobrodosla kod mene :) Bacicu pogled na tvoj dnevnik dok klinci dremaju i da znas, uspecemo :)
    Narcisa, ne mogu da objasnim koliko mi znaci podrska i koliko snage i volje daje... :ljubav2:
    I jako mi je zao sto u poslednje vreme, zaista, nemam kad da se posvetim forumu i "upoznam"divne ljude, ali da znate da mislim na vas i svima zelim ogroman gubitak :009:
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

:013: švrljni tu i tamo koju rečenicu ako nemaš vremena dolaziti svaki dan. Sad će neko da se nadje prozvan, ali mene to apsolutno ne zanima. Pričali smo ovi dana o energiji koja vlada forumom. Ušla sam u tvoj dnevnik prvi put pre par dana i pročitala par tvojih postova i o tome kako si odstupila od režima i neke forumaše kako ne žele da ti aplaudiraju na greške i bla,bla. Svi smo mi samo ljudi i koliko god želeli da sve prodje besprekorno, greške se dešavaju. Onaj ko je svetac i greške ne pravi ne znam kako ima višak kg. Nismo mi ovakvi od vazduha, a prežderavanje jeste greška. Pozdravljam svaki napor i svaku želju za bolje i lepše sutra. Pozitivan si lik i meni je drago što si tu ( ovo sad ne zvuči lepo, više bih volela da nemaš višak, ali Bože moj ) jer ovde će podrške i motivacije uvek biti...a oni drugi koji bi da ruže i kude, umesto da nadograde sebe, na njih ne obraćaj pažnju :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • Milan_Dj
    Amater
    Amater

od Milan_Dj » pre 9 godine

Eleonor napisao:E sad ,sto se tice Uskrsa....joj ljudi, svega se covek uzeli za 7 nedelja posta :oops: Kako da kazem da cu samo jedan dan da brljam kad unapred znam da nece da bude tako.... Plasim se da ako postavim tako "strog"zahtev, ne pocnem samu sebe da varam, pa malo po malo skroz odustanem... Jos ce da bude puna kuca gostiju, puno dece....po ceo dan u kujni...uh... Nadam se samo da cu da budem bar malo pametna, ali od Un-a nema nista, da se ne lazemo ... M? Sta kazete? Da li ovo moze da "pije vodu" par dana? ...

Tebi_Za_Ljubav - Ovo je Eleonor napisala i kao posledica ovog pitanja svi su joj dali podrsku, ja sam napisao da moze jedan dan da da sebi oduska, ali nekoliko dana bi bilo previse (jer znam kako to ide kad se da odusak sa hranom). Na kraju se ispostavilo da je 20 dana dala sebi oduska i naravno da ce potpuno da poremeti ritam dijete. Ona nema 10 godina vec sama donosi odluke a forum ne treba da sluzi samo za tapsanje po ramenu vec svako treba da iznosi svoje misljenje. Upravo je tapsanje po ramenu negativna energija koja remeti ono zbog cega smo ovde - gubitak kilograma. Ne radi se ovde o kolacu za veceru koji nije trebalo pojesti, to niko nece da kritikuje i tu mesate teze, vec se radi o davanju podrske za "nekoliko dana" - 'jedi sta pozelis sistemu'.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Ako tako gledamo. Nema ni 10 godina da bi je ti kritikovao jer sama donosi odluke, jel tako? Niko ovde nema 10 godina i po tome što si sad napisao ovaj forum ne treba da postoji! Ona sama donosi odluku da li će da se vodi strogo po Un-ki ili neće. Ukoliko želi odmor od 20 dana neka ga uzme. Ukoliko će strogo da poštuje pravila, to je njen izbor. Unapred žena zna da taj period neće proći kako treba i što bih joj ja svojim tapšanjem ili kritikama remetila plan? Možda nije bila spremna da se tog momenta odupre nečemu. I vratiće se kada bude spremna. Ovaj forum ne postoji od kako si ti došao. Ovde su mnogi ljudi skidali mnogo veće kile i svi su tu zbog motivacije i podrške koju nemaju tamo negde iz ovog ili onog razloga. Kritike, sarkazma i licemerstva ima dosta u "spoljnom" svetu, ovde mu nije mesto. Ovde se ne veličaju greške, ali nismo nikome ni mama ni tata da se narogušimo i zauzmemo stav "Bože, ženo/čoveče kako si to mogla/mogao??!." Upravo način na koji neko uputi kritiku može nekog da odvrati od foruma i da mu spusti samopouzdanje jer nikad ne znaš sa čim još se taj neko bori. U svakom slučaju negativna energija ne izbija od pozitivnih komentara i od podrške :D :D
  • Milan_Dj
    Amater
    Amater

Ako tako posmatras stvari onda se u svakom postu moze videti sarkazam i krikika ako to zelis da vidis. Ako neko napise "losa ti je dijeta" ili "unosis malo kalorija" ili "mozda bi to trebalo ovako ili onako" ti tu mozda vidis kritiku, onaj ko pozitivno razmislja videce dobronameran i iskren savet. Primetio sam da osde postoje osobe koje misle da su popile svu pamet sveta pa cim neko misli suprotno i to jasno napise postaje "negativac" sa kojim se prekida diskusija sto je iskljucivo krilatica negativnih osoba.

Eleonor je postavila pitanje sta clanovi foruma misle o njenom planu ishrane za vreme praznika. Ja sam dobronamerno bez ikakvog sarkazma i kritike rekao sta mislim, a to je dan oduska DA, ali nekoliko dana NE jer je devojka na dijeti i na kraju se ispostavilo da sam u pravu jer nekoliko dana je postalo 20 dana. Na ovom forumu podrska treba da bude usmerena ka gubitku kilograma a ne suprotno.

Ja mogu sad u dnevniku da napisem da razmisljam da odustanem od dijete i svako ko pozitivno razmislja ce pokusati da me ohrabri i motivise da promenim odluku, a ko siri negativnost ce da me podrzi u mojoj losoj nameri. Nije svaka podrska dobra podrska.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Ne znam zbog čega si se ti onda pronašao u mom postu kad ja tebe nigde nisam prozvala? :16:
    Ne moguće da ovde tebe svi kinje, a da si ti žrtva jer vidim da si se već žalio kako je neko protiv tebe. Jeste Milane, otvorićemo ti i grupu na FB kako bi te ovde diskriminisali. Ti imaš svoje mišljenje, ja imam svoje i to što sam ja ovde nešto napisala ne treba da te pogadja pa da sa jednom ženom ulaziš u raspravu. Nije to lepo. Ipak si ti si muškarac :D Ti slobodno iznosi svoje stavove. Meni ne smetaju :D
    Takodje mi ne smeta ni to da li je neko popio svu pamet sveta niti mi je krivo što je ja nisam popila niti ću zbog toga ovde da lečim frustracije. Uvek neko bolje zna od drugog i sa tim se treba pomiriti :roll: Ovde sam oho-ho dugo i funkcionišem onako kako ja želim a da nisam slušala savete onih koji bolje znaju ne ih sigurno uspela :pivo: Živeli i nemoj da se nerviraš to usporava mršavljenje :veseljak:
  • Milan_Dj
    Amater
    Amater

Tebi_Za_Ljubav napisao:Ušla sam u tvoj dnevnik prvi put pre par dana i pročitala par tvojih postova i o tome kako si odstupila od režima i neke forumaše kako ne žele da ti aplaudiraju na greške i bla,bla.

Prozivas druge i time siris negativnu enegriju. Skoro da si me citirala, kako da ne se ne pronadjem? Mogla si lepo jasno i glasno da napises MILAN, a ne "neki". Cemu to prikrivanje, time samo pokazujes svoju negativnost. Uopste se ne raspravljam, samo ti ukazujem kako siris negativnu energiju bez potrebe u tudjim dnevnicima.

Ko je rekao da me SVI kinje? Ne znam o cemu ti. FB me ne zanima, niti ga imam.
    Tebi_Za_Ljubav napisao:Živeli i nemoj da se nerviraš to usporava mršavljenje.

A ovde se vidi tvoja negativna enegrija najvise. Klasican primer pokusaja provokacije. Toliko o tebi i brizi za gruge clanove foruma. Ove silne postove u kojima mene citiras i odredjujes sta ko treba da pise si mogla da iskoristis u podrsci za Eleonor (pa makar i tvojoj laznoj).
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Hahaha ti si veoma isfrustriran čovek. Spominjao si kako ti je neko rekao u privatnim porukama neku glupost. I šta god da je u pitanju meni je veoma žao. Ali nisi ti ni prvi ni poslednji koji ovde glumi nekog macho gospodina sa stavom :D Ja da sam tebi lično htela da se obratim, veruj mi da bi. I totalno je suvišno da ja ovde objašnjavam na šta sam mislila kad si ti u svojoj glavi skovao neki besmisleni plan da sad kao mene učiš pameti...nemoj Milane :D. Pa nemaš ti 10 godina :D . Nauči da ti moj stav i mišljenje ne možeš da promeniš koliko god da divljaš sad ovuda. I ukoliko ja želim da širim negativu 10 Milana me u tome neće sprečiti. JA sam ovde došla da se obratim ženi, a ne da se neko zalepi za mene kao čičak. Vodi ljubav, nemoj rat :D Budi dobar :*
  • Milan_Dj
    Amater
    Amater

Ti si ocito u proslosti uvredjena na neki nacin od muskaraca pa nas sada sve mrzis :wink: Nismo svi isti odmah da ti kazem.

Meni nikada nije cilj da nekoga promenim. Uvek argumentovano volim da porazim osobe koje misle da su popile svu pamet sveta. Sad lepo procitaj nasu danasnju prepisku jos jednom, mozda neke pouke i izvuces. Koristice ti.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Neću da se spuštam na tvoj nivo i da čeprkam po tvojoj intimnosti. To je ionako posao za takve slične tebi. Mržnja je za one koji je spominju, iz tvojih "usta" izlazi ja volim čitav svet. Samo ne volim slabe muškarce :D A ti ako misliš da na netu možeš nekog da poraziš na bilo koji način...bolje da te ostavim u tom uverenju :D
  • Milan_Dj
    Amater
    Amater

Znaci pogodio sam. I nije neki uspeh, bilo je lagano zakljuciti.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

"Pusti druge da budu u pravu, a ti budi srećan" :D
  • Milan_Dj
    Amater
    Amater

"Srecan i zauvek sam". 8)
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Bolje i sam neko sa nekim poput tebe :D Ti si mi sav ostvaren muškarac čim ti mržnja izlazi iz svakog posta. To šmekeru :D evo zajebao si me :D Pobedio si me priznajem. Idem da živim sama i srećna, a ti živi u uverenju da si me porazio na forumu hahaha :D
Odgovori 432 postova