Odgovori 914 postova
Un.....
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Un.....

od ivaiva » pre 9 godine

35/91 SKROB
    D:banana
    U:kikiriki
    R:rizoto sa neutralnom pavlakom,parce hleba,salata
    V:pola bez hleba

Rizoto mi je najzgodnije da ponesem i podgrejem,posto danas idemo kod svekrve na rucak,a ne zelim da se opterecuje i sprema posebno za mene.Verovatno ce biti ubedjivanja da bar probam to sto je ona spremila,ali nece me ubediti! :D
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Ne daj se.

Moja mama je preživela kad smo došli kod nje na ručak, a ja vadim svoj hleb (prvo su pitali šta je to ružno na stolu), batak sa roštilja i mrtva ladna pitam šta imaju od salate da dodam ....

Zamisli tek njen šok kad sam joj rekla da je hrana koja kuva za mene masna ....
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Da,odmah ispada da hrana koju su one pripremile ne valja i nije ukusna,pa nosimo svoju u cinijici. :shock: Sto je najgore preukusna je,ali sam joj odolela.A koliko je dobar pirinac sa neutralnom pavlakom.....sto je najvaznije bila sam toliko sita da sam jedva vecerala.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Svaka čast za organizaciju. Ja sam horgam po tuđim frižiderima i ako idem u goste šaljem listu želja :D .
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Narcisa,morala sam tako,inace bi pale becke snicle,przeni krompir i jos svasta sto se ne sme. :D
    Osecam se poprilicno ispumpano,ali ubedile ste me da ne stajem na vagu svaki cas.Ispraznila sam joj bateriju za 20 dana,a normalnim ljudima traje par godina. :D
    36/91 UH
    D:4 mandarine
    U:kikiriki
    R:pizza
    V:jedno parce torte,crna cokolada
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

37/91 VITAMINI
    U:kikiriki,mango,ananas(po malo)
    R:bareni karfiol sa malo ajvara
    U:3 mandarine
    U:ananas,kikiriki
    V:karfiol,paradajz

Jutros sam stala na vagu i kaze 59,8.Presrecna sam!Sacekacu da prodje vitaminski danas,pa cu ujutru ponovo da se izmerim i pomerim tiker. :skakutalo:
    Poslednja izmena od ivaiva u 04 Nov 2015, 13:54, izmenjeno 2 puta ukupno.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

Bravo, ipak ima pomaka.
    Polako, ali sigurno ...

• smiljana78
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

od smiljana78 » pre 9 godine

Cestitke za minus:)

Inace, najmanji je problem kod mame poneti klopu. Moja je srecna kad sam na dijeti i ne voli kad vidi da se gojim i da sam nezadovoljna. U tom smislu me je uvek podrzavala. Mada, ima i druga strana medalje. Nekad imam utisak da me samo zagleda i odmerava kolika sam. Celog zivota imam taj utisak, skoro da ponekad pomislim da mi je ona dobrim delom i nabila kompleks. Ona je uvek super izgledala, ja uvek debeljuskasta. da preciziram, nikad nisam bila bas debela, vise je problem bio estetkske prirode.
    No dobro, da ne duzim kod tebe o svojim psiholoskim problemima.

Samo pici dalje, rezultati, kao sto vidis, ne izostaju.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Hvala leonida!Ja sam napravila paniku zato sto dva kruga nije bilo minusa i vec sam planirala turbo,ali izgleda da nema potrebe! :013:
    Smiljana i moja mama mene podrzava,ali kada imam ispod 55 kg,onda me pipa po ledjima i kaze "ovo nije moje dete".Imam krupne kosti i onda mi bas iskoce lopatice i to stvarno ne izgleda lepo.Imala sam 50 kg pre tri godine i ona je bila u depresiji dok se nisam malo "popravila" :D
    A pisi kod mene slobodno sta god ti padne na pamet!Moja vrata su svima sirom otvorena! :009:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

I ja se pridruzujem cestitkamaaaa :headbang:
    Superiska, eto pomaka...i najlepseg osecaja (bar je meni tako bilo...) ...onaj osecaj kad pomeris tiker je nemerljiv :headbang:
    Tra la la :veseljak:
    Ljubim te :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Preliminarna čestitka na ulasku u klub 5. Ja stvarno ne mogu da svarim da se ti sekiraš oko tih cifri... Znam da hoćeš cijelu dijetu da odradiš, ali bi ti najradije da to postigneš za mjesec dana, e pa ne ide tako nego fino raspoređeno na sve vrijeme. Uživaj i čekamo zvaničnu potvrdu. :mahalo:
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Hvala Misice! :009:
    Hvala Narcisa,ne mogu ni ja da svarim,ali sta da se radi... :neznalica: Cak i minus od 100g me gura dalje,ali totalna stagnacija mi bas ne prija.Evo,tebi za ljubav necu vise pisati koliko me to nervira. :D
    38/91 PROTEINI
    U:3 mandarine
    R:pilece cufte(mleveno belo meso,crni luk,beli luk,persun) u paradajz sosu(ukuvan paradajz,bosiljak,origano),kupus salata,parce hleba,solja supe
    V:pola cufti od rucka i salata

dve lisnate pogacice sa sirom u 4 h
    Minus je 1.2 kg. :D
    Poslednja izmena od ivaiva u 06 Nov 2015, 09:50, izmenjeno 2 puta ukupno.
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

+/- i po 1/2 kg ništa ne znači ...
    Moguće je da si samo unela više tečnosti ili si tu tečnost istrošila vežbanjem ili nekom drugom fizičkom aktivnošću.
    Zato je besmisleno meriti se svaki čas.
    Probaj da odrediš jedan dan nedeljno za merenje, ujutru, pre doručka, to će ti biti realan pokazatelj.

• narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Sad je vrijeme za zvaničnu čestitku :D . Ovo je tvoj dnevnik i treba da pišeš apsolutno sve što te sikara oko dijete, ali kako kroz dijetu treba da se nauči kako pravilno jesti i biti zdrav, tako treba i naučiti o kvalitetu namirnica, hranjivim vrijednostima i kako se izboriti s nepotrebnom sekiracijom zbog eventualnog plusa, jer kako god sumanuto zvučalo psiha dosta utiče na uspješnost dijete. Mi to tebi svi "za tvoje dobro" govorimo :mahalo:
    Super ti zvuči današnji meni.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Ali ja sam u stvari uzasno zadovoljna sa izgubljenih 6 i kusur kg za 35 dana. :D To sto se ,kao,nesto zalim vise je do motivacije,ponestaje mi kad vaga stoji na istom.Bitno je da sam zadovoljna i to sto mogu da obucem bilo koju stvar iz ormara ,a da ne izgledam kao da sam u sedmom mesecu trudnoce.
    Narcisa,danasnji meni je kao u studentskoj menzi,samo mi fali krompir pire! :D
    Un start 31.3.-66.5 kg
Odgovori 914 postova