Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Srećna, ali debela

od Debeliccka » pre 9 godine

Mnoogo ti je lep današnji post... I po umetničkom dojmu i po suštini!
    :D :14: :pivo:
    Čestitam i radujem se i znam da će i dalje sve ići dobro i čak još bolje! (skinula si ti i više masti sigurno nego si istovremeno povećala mišiće, ubeđena sam)

I hvala Narcisi na ovome što je uradila!
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Hvala žene drage na čestitanjima raznim povodima.

Dan 32
    D: malo livanskog sira i pečenice, jogurt
    U: mandarine i/ili kivi
    R: fahitas (piletina, kukuruz,pasulj,paprika...) 1 tortilja
    V: sir + paradajz

Ušla sam u novu godinu vrlo zapamtljivo. 1. povratila sam tri puta, 2. popila sam 2 čaja i čašu vode. Juče popodne se opet javio problem koji je kulminirao malo poslije ponoći, mislila sam da ću da mrem, a onda sam se nagovorila da povratim. Rezultat - ponovo rođena.
    Pored toga bilo je jako fino, ali nadam se da će večeras biti još bolje. :mahalo:

Edit: Izmjena je za ručak i večeru. Sestra je napravila ovaj specijalitet i u početku sam mislila da ga ne jedem, ali... žaba je skočila i rekla kre-kre. Nije ni ekstremna količina, niti ne znam ni ja kakav brlj (skrob+protein). Mali problem je što je juče bio kao VK-dan (koji je završio u vc-šolji) i tako danas novi pokušaj zadovoljenja.
    Poslednja izmena od narcisa u 01 Jan 2016, 19:30, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi
    Pridružio se: pre 10 godine

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Jupiiii...još malo i eto te medju 2 cifre :013: česitsam ti od srca i hvala što nam dokazuješ da je ipak moguće mršaviti i biti sit :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 9 godine

Bravo za izvanredan rezultat i bravo za istrajnost u onome što si naumila da ostvariš!
    Jedino tako ima smisla... i to jeste osnovni razlog zašto imaš toliku podršku!
    Sve čestitke i sve najlepše želim i ubuduće! :009:
  • signorina
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od signorina » pre 9 godine

:skakutalo: :veseljak: :13: :14: :skakutalo: :veseljak: :02: :14:
    :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01:
    BRAVO!!!!!!!!!!!! Inspiracijo, ljepoto, snago, silo!!! BRAVO!!!!

Želim ti da ti 2016. bude najsretnija godina dosad! :ljubav2: :ljubav2: :ljubav2:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, hvala, hvala. :D

Dan 33
    D: jogurt, dvopek
    R: jaja, čeri paradajz, - kriščica dvopeka
    V: feta, tikvica, paradjz
    Fa. bic, vježbe za ruke, bic

Sinoć sam popila TRI piva. Sreća, veselje, ljepota. Popravila sam osjećaj o novoj godini i baš sam uživala (a drugarice su se ispirale čajem - he he he).
    Dvopeka sam izgleda jela manje nego što je planirano, pošto ga imam još za sutra (možda i prekosutra), a u dvopek je pretvoren hljeb od 550 g i još 3 kriščice nekog koji je bio pred kvarenje. Ne fali mi.
    Pečenica i livanjski sir su definitivno hrana bogova. Mogla bih da ih jedem same bez ičega drugog. Moja nepca su juče pjevala rapsodiju.
    Piletina je baš gadna. Fahitas je bio ukusan zbog začina, a ostalo je malo "žive" piletine pa će biti danas pojedena da se ne pokvari. :mahalo:
    Edit: piletina je misteriozno nestala iz frižidera tako da su unesene izmjene u jelovnik.
    Poslednja izmena od narcisa u 03 Jan 2016, 16:02, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Koja je prednost dvopeka u odnosu na svež hleb? :oops:
  • tamy
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od tamy » pre 9 godine

Kakav je to livanjski sir ? :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Tamy, Livanjski sir je jedan teški, masni, tvrdi, slani, žuti sir. - Preukusan i moja slaba tačka :bas_tuzan: .
    TZLj što se tiče dvopeka nisam baš dobro slušala na "času" pa ne mogu nešto specijalno pametno da kažem. Znam da se tim pečenjem ispari voda (i da može nepokvaren da stoji jako dugo) i da me baš drži sitom i da motkom da me ganjaš sumnjam da bih uspjela da pojedem 200 g (a bijelog mogu i tristo). Mislim da ima neka fora u toj suvoći i procesu žvakanja. Ako nalete Duda ili Debelićka možda napišu kakvu mudrost. Debelićka mi je pričala o tome, ali sam ja zapamtila samo ovo.

Narcisa je danas snimila nastavak Bambija na ledu. Vraćajući se iz teretane tako sam proklizala da sam jedva ostala u uspravnom položaju. Kočila sam lijevom nogom i koljeno mi otpada. Namazala sam ga Fastum gelom i ne idem nigdje večeras u nadi da ću sutra osvanuti kao nova.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Uh...plače mi se kad neko spomene led :placljivko: nadam se da će ujutru biti sve ok i bez velikih bolova noćas :ljubav2:
  • signorina
    Amater
    Amater

Samo lediraj koljeno!
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Dan 34
    D: jogurt, dvopek, livanski
    U: mandarina, kivi
    R: Svinjine šnicle, zelena salata, čeri
    V: ? , jaje, čeri, 10 g crnog hljeba, 3dl povrtne kocke

Bambija i dalje boli koljeno :bas_tuzan: . Uspešno se krećem po kući i namještam nogu kako mi odgovara. Najveći problem je savijeno koljeno pa je odlazak u vc zanimljiv za posmatranje :D . Mackam se ovom mazom pa se nadam da će biti bolje. Snježina je napadala oko pola metra, sve se bijeli, a ja nisam projektovana za takve uslove. Tata se ponudio da mi kupi jogurt za sutra da ne izlazim pošto sam vjerovatno najtrapavije biće na planeti i još ozbiljnija povreda mi nikako ne treba. I inače su mi zalihe utanjile, dobiće čitav spisak :evil: . :mahalo:
    Edit: upisana večera
    Poslednja izmena od narcisa u 03 Jan 2016, 23:41, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

Signorina...mislim da ga je dobro ledirala i da više nije potrebno :D ( malo šale )

Kod nas, na svu sreću nema ni leda ni snega, i ne bi bilo loše da tako i ostane. U suprotnom biće lomnjava u najavi. Hladnoće ima dovoljno da pobije sezonske bakterije. Nisam ljubitelj leta pa ne mogu da kažem da mi ovo vreme jako smeta. Možda zavolim leto kad skinem ovaj oklop sa sebe :D

Dobro je da stigneš na vreme u wc :D
  • signorina
    Amater
    Amater

Tebi_Za_Ljubav napisao: Nisam ljubitelj leta pa ne mogu da kažem da mi ovo vreme jako smeta. Možda zavolim leto kad skinem ovaj oklop sa sebe :D

Kako mi je ovo dobro poznato! Znojenje i popratne mukice tipa trljanje noge o nogu, mokri grudnjaci i gaćice i tako. :crybaby:

[color=#FF00FF]Narcisa, svaki put se lagano nasmiješim kad pročitam cherry. :wink:
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

NArcisa, svaki put kad pročitam neki tvoj komentar, uvek pogledam ticker! Sad upravo pomislih "ona je izgubila težinu moje komšinice" :skakutalo:
Odgovori 2547 postova