Jaco, hvala ti, ti mi uvek divne postove pišeš...pa se onda postidim posle toga kada provedem neki preterano hedonistički dan...kao npr danas..
Hvala ti na komplimentima, uvek sam srećna kad se družimo i uživam u tvom društvu....
Ti si u stvari na boljem putu nego ja...tvoja je ishrana zaista zdrava sa redovnim različitim povrćem...ja zaista improvizujem i ovo isto istije je već zrelo za zabranu pisanja na forumu...
Očekujem dopis iz Forumske Uprave sa Vetom na pisanje jelovnika jer su dosadni, sve istiji i sve neraznovrsniji....Da ne pričam o propagiranju alkohola i UH večere....
Magi samo što me nije tužila i zatražila odštetu za neminus....hehe...Znaš one Zlatne maline ili kako se zovu one nagrade za najgore filmove ili za najgore obučene poznate ličnosti....ja ću dobiti nagradu za najgore jelovnike.....Najjelovnik za izbegavanje!
Mahdi, hvala ti.

Drago mi je što si nam se pridružila, i to tako trijufalno, sa tim impozantnim minusom. Samo napred u održavanje tj u redovni život bez dijete, moguće je....Pratićemo se i savetovati i kritikovati i šta god zatreba....vidiš kako su se mnogi od nas vezali za ovaj Forum što valjda znači da to sve ima smisla i koristi i da prija.....Žao mi je što neki odustanu i prosto nestanu sa Foruma u jako kratkom vremenu, ali se nadam da oni i tamo negde nastavljaju sa svojom borbom samo ih možda mrzi da piskaraju po forumu ili ih možda nerviramo sa komentarima...
Danas beše dan kakav beše....Ne pokušavam da nađem opravdanje nego želim da kažem da je ponajviše rezultat umora i haosa.....Večeras razmišljam kako i šta...vučem se umorna...shvatim da mi je mrsko i salatu da isečem a kamoli nešto drugo...Mislila da odem na jedno mesto na ćevape...pa shvatim da mi se ne da...i eto rešenja u vidu slatkiša....dospeh na tu porciju
sladoleda sa đakonijama...dobro baš dobro večerah (posle svih hedonizama iz obroka br 2..).....
Na Dan borca ja ispadoh kapitulant....pred umorom i ljubavlju prema sladoledu...
4. Juli ’13 – 60. dan – Na Dan Borca - HiperkCal kao da ne postoji sutra
1. Banana i 3 male breskve
2. Pita sa zeljem 250 gr, salata PPLjP (paprika, paradajz, ljuta paprika)
3. Kiselo mleko sa zezalicama, 3 tonusa
4. Sladoled (solidna porcija solidnog sladoleda, malo je reći solidna....)