Nikad ne znam da li nečeg trebam dodati, oduzeti... 

Debeliccka napisao:....
Inače, nakon 52 dana nedijete, (mislim merenje nakon jubilarnog 51.og dana), u Forumsku upravu kilogramske težine prijavljujem nepromenjeno stanje kilaže: 58.

), kako treba da budemo srecni sto zivimo u malom mestu kako zivimo, i vecinu stvari proizvodimo sami, i zdravo se hranimo.
Domaca jaja, povrce iz baste koju sami sadimo, meso od zivotinja koje mi cuvamo, sir koji pravimo..... Kod nas u kuci se preradjevine retko kad kupuju - tipa salame, ili kobasice. Uvek imamo domace piletine, susenog mesa ili slaninice, prasetine
njam, njam, njam....
Sto moja mama kaze - najvise volim kad odem u bastu, uberem paradajz i pojedem ga kao jabuku, nema niceg sladjeg 

Debeliccka napisao:.sa piletinom bude sličnog ukusa kao jedno fenomenalno jelo Keške (videti na internetu.prim prev.)...to je nešto apsolutno predobro...ali komplikovano za spremanje...u Bosni ga prave u mnogim krajevima, u selima, vezano za slavu....to keške ti se pravi satima ali se dobije nešto čudesno dobro, predobro, ne izgleda lepo ali jeste nešto posebno......

Bez šale.
Običnim svakodnevnim pokretima može da se istroši masa kalorija, ali bukvalno masa.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.