od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine
Hm .. i moj problem je kolicina (rekoh vec da mogu 3 cokolade da pojedem, a da se ne najedem) .. na srecu pa mi nekad nije do jela i onda jedem normalno .. a i ne volim svaku hranu, pa takvu ili ne jedem uopste, ili jedem normalnu kolicinu .. ali zato ono sto volim - nemam meru. A mnogo toga volim i logicno - najvise pravim. Ne moram cak ni da pravim, odem i kupim .. suvo voce, kostunjavo .. pa to mogu da brstim kao sto neko jede chips.
Jako mi je tesko da kazem STOP! Sve sam racunala da ce dijetom da mi se skupi zeludac, al` nije, chim ja mogu da pojedem, sto kazes, Dudo, litar chorbe ..
@ Doro, isla sam par puta na jogu u Lazarevicevu, to me sestra nagovorila, ima tome 15 godina .. pa me mrzelo da idem, da se cimam prevozom .. neke stvari zaista mrzim da radim, cak ni zbog dece, a njih volim vise od sebe.
Secam se kad je "mali" krenuo u prvi muzicke, odsek violina, pa u trecoj godini ukinu klasu u skoli Stanislav Binichki u bloku, a malog prebace u istureno odelenje kod opstine. A posto su mu braca uchila klavir i imam instrument, ja lepo malog prebacim na klavir, samo da ne moram da ga vodim daleko od kuce (to je 4 x nedeljno, 2 casa na instrumentu, 2 casa solfedja) .. i tako je mali isao dve godine duze u osnovnu muzichku skolu. Srecom pa se nije bunio zbog violine, jer da se bunio, onda bih morala da se napregnem.