BeogradjankaONLINE napisao:na srecu pa mi nekad nije do jela i onda jedem normalno .. a i ne volim svaku hranu, pa takvu ili ne jedem uopste, ili jedem normalnu kolicinu .. ali zato ono sto volim - nemam meru. A mnogo toga volim i logicno - najvise pravim.

Ne znam šta danas ručkam... upisaću. (Najradije bih nastavila s pečenjem, ali su ga obrstili.)

Hvala na ideji za sir... pazi kad danas sedim i lupam glavu šta bih mogla proteinsko da jedem ceo dan (a da ne ojadim kućni budžet za tonu mesa), i uopšte mi ne pada na pamet sir, tj. da mogu da ga jedem kao glavni obrok, uz salatu, a ne kao bedni prilog. 
palo je sinoć i pivo, samo sam zaboravila da ga upišem

Ali to je preksinoć, a sinoć sam bila mnooooogo disciplinovana... dok mi nije u neko doba pao šećer (dobila sam juče), pa sam se svesno zasladila, tako da je to bio polubrlj, ne znam kako da ga nazovem. To je jedini dan u mesecu kad mi se prijede nešto slatko, i iz iskustva znam da je bolje da utolim potrebu odmah, nekim slatkišom, da se ne bi preobrazila u pomamno jedenje hleba. Imala sam u kući somun iz najlepših snova, ali ga nisam ni takla. 

D: limun
R: sir, salata
U: isto

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.