), nego mozda svaka 3 dana, da li je to normalno i sta treba da uradima da bi to bilo malo redovnije? hvala unaprijed

JAVI JEL USPELO 

ali nisam bas sigurna da smijem jesti suve sljive za dorucak, posto koliko sam ja shvatila mora biti svjeze voce, neka me neko ispravi ako grijesim...
Mozes da probas i ujutro veliku casu tople vode sa par kapi limuna...Meni pomaze!!! Sto vise svezeg voca i povrca, sto veca FA!!! I, naravno, umalo da zaboravim, dosta tecnosti-vode!!!Ja povremeno na vocni dan skuvam kompote od jabuka, suvih sljiva i jos nekog voca...Sretno!!! 

serdja napisao:ZDRAVO SVIMA!DA LI NEKO MOZE DA MI KAZE STA KONKRETNO ZNACI PUN DUBOK TANJIR KADA SE JEDE TESTENINA ILI KUVANO JELO?DA LI U SALATU MOGU DA UBACIM NEKI ZACIN NARAVNO BEZ ULJA I EVENTUALNO SIRCE?HVALA UNAPRED,MENI JE DANAS 14 DAN,SUPER JE DIJETA.U POCETKU MI NIJE BIO PROBLEM,AL OVA 2-3 DANA MALO JESTE.STA JE TU JE,IZDRZACU.VALJDA CU ZA MESEC DANA DA SKINEM 5KG.POZZ SVIMA!

natashka napisao:Mogu i suve sljive, samo to ne bi smelo da ti predje u redovnu naviku-suvo voce je jako kaloricno, a sveze je nezamenljivo!!!Mozes da probas i ujutro veliku casu tople vode sa par kapi limuna...Meni pomaze!!! Sto vise svezeg voca i povrca, sto veca FA!!! I, naravno, umalo da zaboravim, dosta tecnosti-vode!!!Ja povremeno na vocni dan skuvam kompote od jabuka, suvih sljiva i jos nekog voca...Sretno!!!

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.