Odgovori 3271 post
Ex Debeliccka Mrsavicc po zakonima hedonizma (slike 170)
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Dnevnik Ex Debeliccke Mrsavicc po zakonima hedonizma

od Debeliccka » pre 12 godine

Hvala vam drugarice :009: !
    Mirnija sam jer je operisano ono za šta se pre nekoliko meseci govorilo da ne dolazi u obzir zbog visokog kardiološkog rizika...ali nema meni mira izgleda ovih godina.....
    Ona nije ni malo zlatno, boli je to više nego što je očekivano....ona je potpuno nemoćna i bespomoćna...a i tata je star.....sad sam potrebna da idem tamo kad god mogu, kao i dosad uostalom....moji vikendi, odmori, praznici.....sve je potrošeno i posvećeno samo jednom.....već duže vreme....a i neće se još neko vreme promeniti sigurno....
    U nekom letu ja tako ukradem i neko vreme za sebe...zato malo spavam i nikad se ne odmaram...jer ne može i jare i pare...... i tako.....

Mnogo briga, a napolju leto......Dionne tamo kod Bebe piše o moru i pučini....rekla sam joj da smesta zaćuti......

Sinoć bilo belo vino, onako baš momački.....tako mi je lepo išlo i prijalo, da sam popila više nego što sam pojma imala da ću....

Evo i hrane.....

21. Juni ’13 – 47.dan – Još istije....
    1. Banana
    2. Salata (jogurt + krastavac + kozji sir + susam + lan + kari), 1 paradajz (odvojeno), 2 kriške hleba
    3. Parče pite, malo salate KP
    4. MMT čorba, parče hleba
    5. Pivo....počinje uskoro....mislim Tuborg....

Saletali su me danas sa sladoledom i nisam htela da ga jedem iz prostog razloga što ne želim da se navikavam....za čas se čovek navikne na nešto...pa onda treba da počnem da uzimam sladoled svaki dan jer je vruće jer je ovo jer je ono......
    Jok!
    A i svejedno je...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • divlja ruža
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 13 godine

od divlja ruža » pre 12 godine

Uf,sladoled.I ja sam shvatila samo da ne uzmem prvi.Kad uzmem gotovo je.Samo trazim razlog za jos jedan i jos jedan.
    Sa Sokolom sam jedan dan probala nove ukuse konstatovala da su savrseni i sa tim zavrsila.
    'nit coveka nit karaktera od osobe koja sopstvenom gooyicom ne moze da gospodari'.
  • Dionne
    Početnik
    Početnik

od Dionne » pre 12 godine

Ne znam da li to moze - da krenes da krades pomalo vremena za sebe, onako mudro kao sto si visku kilograma pristupila, pa da bude i jare i pare, kao sto si sita oslabila.
    Jedno popodne prvo, pa jedan dan, pa mozda ako okolnosti dozvole i jedan, samo jedan, maleni vikend, sa zalepljenim petkom i ponedeljkom, taman dovoljno da otputujes negde i potpuno se regenerises.
    :30:
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 12 godine

Čituckam ja... po malo :oops:
    Sram me bilo što me nema više... :bas_tuzan: kakva sam to drugarica :nasilan:
    Al' stvarno nisam imala, kao što nemam ni sad, ništa pametno da kažem...
    Samo se nadam i želim svim srcem da mama to prebrodi i bude najbolje što može. Isto to poželim i svojoj gotovo svakodnevno, jer... ma, znaš sve.
    U stvari sam počela da pišem zbog sladoleda...
    Meni često prođe čitava sezona a de ne pojedem ni jedan!
    Ali stvarno.
    Nego sam pre neku godinu "otkrila" domaću varijantu sa jogurtom... nije ni to nešto "niskokalorično" niti "zdravo", ali nije preslatko i napravim onako kako se meni sviđa... pa imam u zamrzivaču i za sebe (povremeno) i za iznenadne goste (kojih je sve manje - a i kad da dođu kad ja nikad nisam kod kuće :16:)
    Ako nekog zanima, ispisaću kako to zbućkam.
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ružo, Alfa
    To sa sladoledom...iz prostog razloga što se lako stvori navika i počne da se podrazumeva da se redovno jede.....a ja mnogo volim sladoled....ali više volim sebe......i nemam nameru da upadam u ovisnost ikakvu.....OK imam cigarete.....ali gori su mi bili slatkiši to neko vreme dok sam bila junky...
    Alfa, ima raznih mogućih recepata....što da ne i te kombinacije sa jogurtom i tako to.....
    Međutim, sam sladoled nije mnogo kaloričan i ne bi trebalo da bude problem u normalnim količinama a ne često....Ja jedem sladoled sa palačinkom VNP kad mi dođe onaj moj dan kada želim super VK sladak obrok da čula uživaju, jednom u nekoliko dana....
    Inače manje je kaloričan od keksova, čokolada, raznih kolača....

Dionne, vreme zasad ne dozvoljava ništa više od ovoga...
    Pod jare i pare sam mislila sledeće: to što ukradem sebi poneki trenutak ili veče pa se ,,zabavim,, za svoj račun i za svoju dušu...plaćam time što ne stižem da se odmaram i naspavam....Ne može jare i pare značili bi u ovom slučaju – ne može i da sebi ukradem trenutke za neka zadovoljstva i da istovremeno stižem da se odmaram.....Videćemo kako i šta dalje....
    Imala sam davnu želju i plan za sledeći vikend, mislim jedno konkretno mesto gde sam htela da odem baš tad.......ali bojim se da neće moći da se ostvari....ali videću do tada kako će se stvari odvijati.....

Danas ne uspeh da pojedem svojih 16 obroka nego 3 obroka plus 4.u obliku piva (verovatno, kasnije).....naravno od ostalih jelovnika razlikuje se jedino datum i redni broj dana...
    Donela sam odluku, kada dođe 70 jubilarni dan, promeniću jelovnik....možda umesto jogurta uzmem kefir....šala (prim.aut).

22. Juni ’13 – 48.dan – Izgleda još istije....
    1. Banana – 11h
    2. Salata (jogurt + krastavac + kozji sir + susam + lan + kari), 1 paradajz (odvojeno), 2 kriške crnog hleba – 15h
    3. Salata KP, 3 pečena jajeta (domaća, prava....kakva boja, kakav ukus!), malo hleba -20h
    4. Neko alk.piće kasnije.....Votka (edit)

Doviđenja sad!
    Poslednja izmena od Debeliccka u 26 Jun 2013, 21:32, izmenjeno 1 put ukupno.
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Somborka
    Amater
    Amater

od Somborka » pre 12 godine

:mahalo: draga moja,nadam se da ce se uskoro sve resiti,razumem tvoju situaciju u potpunosti,puno obaveza,puno problema,malo slobodnog vremena,da covek poludi... :( :009: :mahalo:
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Ma kakvi problemi..tri domaca jajeta..mmmmmm..meditiram..
    Ali sala prim aut..umirem..ljub
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Ovih dana necu bas svracati i pisati u vasim dnevnicima, no comp samo telefon, internet teze....
    Evo da ispisem danasnje pojedeno i planirano....

23. Jun '13 - 49. dan - ustala JAKO rano iako je nedelja, pa gladnjikavo...
    1. Banana
    2. Opet ona krastavac konstrukcija, sa lanom karijem i jogurtom (bez sira ovog puta), 2 parceta hleba,
    3. Salata KP, corba od jecma
    4. Neimenovani desert ( bananasto- keksast- pudingast- malo cokoladast)
    5. Edit: ponovo neimenovani desert još hladniji i bolji ovog puta...

To bi trebalo da bude to...u slucaju opasnosti obratiti se jogurtu i jabuci kasnije... -
    Edit edita: iz edita gore se vidi da se nisam obratila jabuci ni jogurtu....

Hvala drustvo na svracanju....vidimo se
    :mahalo:
    Poslednja izmena od Debeliccka u 26 Jun 2013, 21:36, izmenjeno 2 puta ukupno.
    Slika

• marrayya
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od marrayya » pre 12 godine

Dobar ti je taj neimenovani dezert :)

Jel se cujes sa majkomila? Puno mi je pozdravi :009: Kazi joj da mislim na nju.
    https://www.TickerFactory.com/weight-loss/wznF5dQ/]
    Slika
  • alfa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od alfa » pre 12 godine

Evo... končno su kockice poklopljene i ja zujim malo po dnevnicima... i dopada mi se taj desert :09:
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Samo da upisem priznanje: s obzirom da je onaj desert bio u 5, 5 i nesto...doslo je do ponovnog obracanja desertu....bio jos bolji kad se bas bas ohladio...
    Izvrsicu propisan edit kad budem pri kompjuteru...
    Bolji su mi oni dani sa alkoholom....ipak...nego 2 desertna obroka....pa se javi onaj osecaj da se u jednom danu moze dobiti 5 kg....ne daj boze da je stvarno tako....

Pozdravi za Majkomila preneti...ispisace mi generalije sa kg pa cu da upisem u njenom dnevniku...
    Slatkica....

Vidimo se!
    Pozdrav iz.SugarLand-a!
    Potpis: DEBELA
    Slika

• jasminaw
    Početnik
    Početnik

od jasminaw » pre 12 godine

Jooooj ako si ti debela,onda sam ja tenk......... :wink:

I pazi se i kradi si vrijeme,za sebe za svoj mir i za svoj zivot... :009: :009: :009:

.....i da nesto sam razmisljala i ja cu sebi da uvedem to bijelo vino,bas nesto eto razmisljam sad u neko doba oko ponoci kako bi mi sjela casa gemista a i mjena mi je ,pa tecnosti mi je potrebno :zuba:

P.S. izludila sam totalno ili ova mjena ili je sreca sto se osjecam kao perce!
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac

Jaco, ne citas izmedju redova....ja kad se potpisem kao debela, to ne znaci da sam debela na vagi nego sam debela u glavi...to je bilo.trenutno stanje svesti...kao sto si ti perce, sama si rekla...vidis kako je sve u glavi...
    No, danas nisam nastavila da budem ,,deserter,,....iako neimenovanog deserta ima jos....

24. Jun '13 - Dan 50. - gladnjikava, i opet ustala extra rano
    1. Banana
    2. Opet jogurt sa krastavcem i karijem, malo paradajza, 2 parceta hleba
    3. Banana
    4. Solja jogurta, malo parce hleba
    5. Klasicna musaka odlicna (MK), salata KP
    6. Jabuka, nektarina (edit)

Br.5 bio u 5.30, bojim se da sam malo gladna, nesto mi probavni sistem vergla, nesto mi se ,,metabolizam,, uzvrteo...
    Bojim se da me niko nije nista pitao....

Dopisacu ako budem morala da sipam jos goriva u sistem....
    Mozda je to efekat krastavca i jogurta....ko zna...Tko sta zna, krhko je znanje...
    Dovidjenja...
    PS: Dopisan edit obrok br.6
    Poslednja izmena od Debeliccka u 26 Jun 2013, 21:44, izmenjeno 2 puta ukupno.
    Slika

• Magi
    Amater
    Amater

od Magi » pre 12 godine

E stvarno je i krajnje vreme da dobiješ 500-750 grama! :D :D :D
  • bebe
    Amater
    Amater

od bebe » pre 12 godine

Ja bih mnogo volela da sam kao ti..da svaki dan jedem isto..ili jos bolje da mi je svejedno sta cu i da li cu jesti..tako da sam ona mrsavica koja onako providna kaze..jao pojela sam pola soljice za espresso zelene salate i basmi se naduo stomak..ufff.takav je moj Kapetan njemu je isto ako pojede puding ili bananu ili przenice ili burek..divim se tome..a ja..eee ako osetim ukus bureka u ustima bila sam u stanju da cekam do ujutru da odem na zadnja vrata da kucam i prosim,molim vas dajte mi cekam satima i onda mirno zaspim..
    A sto ja to pisem sad ovde nemam pojma..seticu se pa cu dodati..poljubi majkomila..poljubac za tebe mrsooo!
    Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring..
Odgovori 3271 post