Mirnija sam jer je operisano ono za šta se pre nekoliko meseci govorilo da ne dolazi u obzir zbog visokog kardiološkog rizika...ali nema meni mira izgleda ovih godina.....
Ona nije ni malo zlatno, boli je to više nego što je očekivano....ona je potpuno nemoćna i bespomoćna...a i tata je star.....sad sam potrebna da idem tamo kad god mogu, kao i dosad uostalom....moji vikendi, odmori, praznici.....sve je potrošeno i posvećeno samo jednom.....već duže vreme....a i neće se još neko vreme promeniti sigurno....
U nekom letu ja tako ukradem i neko vreme za sebe...zato malo spavam i nikad se ne odmaram...jer ne može i jare i pare...... i tako.....
Mnogo briga, a napolju leto......Dionne tamo kod Bebe piše o moru i pučini....rekla sam joj da smesta zaćuti......
Sinoć bilo belo vino, onako baš momački.....tako mi je lepo išlo i prijalo, da sam popila više nego što sam pojma imala da ću....
Evo i hrane.....
21. Juni ’13 – 47.dan – Još istije....
1. Banana
2. Salata (jogurt + krastavac + kozji sir + susam + lan + kari), 1 paradajz (odvojeno), 2 kriške hleba
3. Parče pite, malo salate KP
4. MMT čorba, parče hleba
5. Pivo....počinje uskoro....mislim Tuborg....
Saletali su me danas sa sladoledom i nisam htela da ga jedem iz prostog razloga što ne želim da se navikavam....za čas se čovek navikne na nešto...pa onda treba da počnem da uzimam sladoled svaki dan jer je vruće jer je ovo jer je ono......
Jok!
A i svejedno je...