Mama danas izašla!
Operisana pre 14 dana, kardiološki nema promena, nema više kamena u žučnim putevima, nema više žučne kese. Danas izašla iz bolnice, bila je tamo od 8.maja.....bilo na početku drame i komplikacija, ali gotovo je!
Ćao društvo!
Ružo, napisah sad kod tebe kako si uspela da mi promeniš odnos prema samoj sebi!
A potpis će se valjda promeniti uskoro....
Inače to ,,mrtva umorna,, koje sam napisala sinoć je znaš zašto: od tebe sam došla kući u 2h ujutro, pa sam zaspala, pa me je za sat vremena probudio bol (menstrualni) i onda sam se do jutra patila od bola i povraćanja, takva otišla na posao, posle posla jurila nešto da završim, sve po vrućini i ovakvom paklenom gradu....i na kraju konstatovala da sam mrtva umorna....kako sam drugačije mogla da napišem.....
Ali, znam ja na šta ti misliš....hvala ti!
Bebe, dobro došla konačno! Videćemo sa Alfi šta je sa tim knjigama, bila sam i zaboravila, dobro si podsetila...
Loptice, bez se šale, prijalo bi kao anti stres terapija ...mislim kada bi umesto hobija organizovali tako neko zezanje...
Maggie ....dobro kažeš, ova čorba su ustvari raspakovane punjene tikvice.....Upravo si mi dala ideju da pravim raspakovane punjene paprike....jedva čekam....Hvala na ideji!
Inače, kod mojih smo tako jednom pravili sarmu u delovima....Pripremili meso i sve, onda tata doneo kupus iz podruma i oprao, ispostavilo se da su listovi ispucali i to i da se ne može motati...i tako smo sve kuvali u delovima, pa šta....ukus i miris sarme, bez greške...
Danas jedoh što jedoh....stvar zeznuh pa zeznuh....pojedoh glupi keks....i zato koristim ovaj glagolski oblik......
20. Juni ’13 – 46.dan – Glupe kalorije
1. Banana
2. MMT čorbica, salata ZP, parče hleba
3. Salata ZKP, 3 ćufte, 3 kašike pirinča
4. MMT čorbica, parče hleba, 4-5 štrudli (kupovni keks)*
5. HA kasnije u planu, vino verovatno *Ima li glupljih kalorija od keksa? Nema!Mnogo sam prepešačila danas, po ovoj vrućini....i to u štiklama...