Ja ću sada da popišem na brzinu jedan besmisleni jelovnik, jer posle neću biti u prilici......
Jelovnik mi je inače nepotpun jer nedostaje povrće ....kao da postoji jedna vrsta povrća a to je sveža salata i druga tikvice u čorbi....treća je cigareta a četvrta jaka kafa.....
Biće bolje valjda uskoro, a možda u subotu i kupim paradajz krastavac po prvi put i slično....pa bar da zašarenim boje....
Danas beše neplanirano carstvo ugljikohidrata, jedino je čorba, ona čorba, bila planska jer sam je jutros izvadila iz zamrzivača i ponela na posao....
Inače, jutros 57- 57.5 !!!!!!

Merila sam se samo zbog sinoćne večere....da vidim da li je plus pošto ovih novih 58 kg smatram nestalnim....čuda se dešavaju....nadam se da se ne dešava neka žlezda...mislim nisam sklona, ni ja ni moja porodica....ali sve je moguće.....Metabolizam mi radi, to je istina, sigurno zahvaljujući čestim obrocima.....ali nadam se da nešto drugo ne radi....
Onako laički, stvari sam tumačila cik cakom...ali šta to pa ja znam o tome....nije to nešto što se ocenjuje ovako amaterski.....Ja se dobro osećam, hvala Bogu..A to što sam umorna je zbog načina života, čak ga i odlično izdržavam.....
Elem 57-57.5

A sada spektakl:
13. Juni ’13 – 39.dan - Potpuno besmislen jelovnik....
1. Banana
2. Kuvani đevrek
3. Kiselo mleko sa zezalicama,
4. Sasvim drugačija čorba...čorba sa tikvicama i mlevenim mesom, 2 tonusa
5. 2 parčeta pice sa testom debljim nego što je po mom ukusu - neplanski naravno...
6. HA – votka, otka, tka, ka, a - večeras u planu