Ima je, javlja se

. Duda mi je riješila misteriju jaja, ovo moje čudo je brojalo kao da je jedno jaje sto grama, a nema. Dakle jedno prosječno jaje je 50-55 grama, što je 75-85 kcal.
Ja iznojim pola ovih ručaka i kalorija u teretani-garant. Manje više 15 min zagrijavanje, vježbe razne oko 40 minuta i 25-30 minuta bic na kraju, tako da nema bojazni od pretjeranog unosa. Meni je veći problem da naberem te neophodne kalorije. Gore pomenuta kraljica foruma mi je dala nekoliko trikova koje namjeravam da iskoristim u što skorijem vremenskom periodu.
Dan 8
D: mlijeko, dvopek 40 g, sir (368 kcal)
R: dvopek 20 g, jogurt (205 kcal)
V: 2 jaja, dvopek 30 g, čeri paradajz, tikvica (515 kcal)
Ukupno: 1088 kcal
Fa: bic, vježbe za ruke, bicDoručak je bio oko 3, a išla sam na engleski višečasovni pa sam 0,5 l jogurta uz dvopek ugurala u pauzu. Dvopek za večeru je već moj problem što ne mogu jaja bez hljeba, a ništa mi se drugo nije jelo (a i nema u kući).
Osvojila sam na engleskom Merci sa mojom grupom, pa sam odvadila 3 za torbu i sljedeće cakovanje. Igrali smo neku igricu da uzmemo prvu knjigu i nasumično jednu rečenicu i izgradimo priču od toga. Naša je ni manje ni više bila " Neko mi je rekao da jedeš puno pahuljica bogatih vlaknima"

. Posjetila me Talija i skoro sve sam sama smislila. Baš sam bila srećna i ponosna, pogotovo što sam vezla rečenice sa svim tim "nepoznatim" zdravstvenim riječima. Baš bogat i ispunjen dan.
Inače još uvijek
imam, a bolova nemam.
Čeri je vrlo jestiv i u mnogo boljem stanju od običnog paradajza, a sukplji je više od duplo. Mislim da je ovo ipak samo izlet u svijet luksuza.