Jaooooo da je meni tvojih debelih 62
Ja jos uvijek ne znam sta je cik cakovanje? Tamo sam nekad kod Magi pitala al´mi niko ne odgovori...tako da sam jos uvijek plava i glupa
Prosvjetli me
Ah da i ljubim ja tebe definitivno mrsavicu

Jaooooo da je meni tvojih debelih 62

Eto, taman i tebi da mahnem
.

Šta kaže tvoja okolina?
Debeliccka napisao:Ćao društvo!
....sad mi velika glava na ovom telu...![]()
![]()
jao kako me nasmejes!!! i ono da si zelela 62, hehehe!

puna kuca gostiju a tebe nemaaaa 

Cestitam, ti si stvarno uspjela ono sto je svima cilj kad se ovde ukljuce.. da jedu zdravo, da ne budu gladne a da mrsaju

draga,tebi bas kilogrami idu ko od sale,da ne cuje zlo!Bravo za tebe!Nemoj samo da se osusis ko grancica
meni su sve farke sada velike,pa vecinom nosim trenerke jer su mi taman,a kad dodje vreme idem u soping po nove stvari
i necu vise da kupujem tamne farke vec svetle.Gde god kupis te tamne,i da ih peres sto godina uvek ofarbaju butine,to nije normalno,farbaju ko lude. 

dobra ideja,pokusacu to sledeci put i nadam se da ce upaliti jer ovo je stwarno uzas kad ih skinem kao da me neko prebio
Znaci un je kod tebe naprawila prawu stwar,tj.cim gubis tako lagano kg znaci da ti se popravio metabolizam.Ja ne mogu docekati lubenice
skupe su sada trenutno.I jedva cekam da mi kajsija sazri,fina,socna,pa breskvica,e st6 imam lepu sortu,ima velik plod,a socna i slatka,jedva cekam da to sve stigne da malo predahnem od banana...Ljubim te!Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.