Šta sam ono htela da ti kažem....
Da. Ti naravno uviđaš da si apsolutna zvezda foruma?!
Zbog tebe dolazim na forum i čitam, još ćeš da me navučeš na forum kao nekad... hehe. A sećaš li se početka, čim sam te ugledala odmah sam te spazila. Bila je to ljubav na prvi pogled. I znala sam, znala sam da je to to i odmah sam se bacila na tebe.... A nisi, u onih prvih par dana, čak ni delovala zainteresovano. Upravo
Srećna, ali debela... bila si srećna i onda, a pošto si bila (i ostala) i pametna, lepo si ti to sve brzo povezala i verovatno negde u podsvesti rekla nešto kao
,,A zašto da ne?!. I tako je počela tvoja velika transformacija i desila se ogromna i za tebe važna stvar. Definitivno si već duže vreme u familiji Polumršavić a nisi daleko ni od Mršavić.
Znaš kako je bilo sa mojim dnevnikom na početku... prvo je bio Dnevnik Debeliccke. Kad sam došla na pola tikera, napisala sam Dnevnik Debeliccke PoluMršavić. Posle je promenjeno na Dnevnik Debeliccke Mršavić. (a već na Polu sam bila zadovoljna i ostalo se desilo spontano). Duda me je od početka zvala Mršavićka i tako me prekrstila. Kad sam počinjala i podesila tiker sa ciljem na 60 kg nisam istinski ni znala gde mi je cilj (ali sam morala nešto da odaberem), jer nisam nekako ni mislila da ću se vratiti na svoju kilažu (59), nisam mislila da ću više ikad nositi svoju mršavu garderobu. Iako se u Debeliccima nisam zadržala dugo, ipak sam u tom periodu nekako mislila da više nikad neću doći na mršavu kilažu, bez obzira na to što sam najveći deo života bila mršava (a sklona debljanju). A onda neplanirano dođoh na 57... Šta li si ti mislila kada si počela dijetu... da li si se zamišljala sa 40ak (ili 50ak) kilograma manje..(?)...
Možda da u perspektivi probaš da sav dvopek ,,ostaviš,, u doručku (tj da dnevnu dozu ispucaš u doručku).... ALI, ako si ga rasporedila na D i R zato što smatraš da je tako bolje za tebe iz bilo kojeg razloga, onda apsolutno poštujem. To nije od presudnog značaja.
Na Đ režimu prati sve.... Od čega si gladna tj sita i kako i koliko, kako živiš sada sa niskim pritiskom (trebalo bi da živiš prijatno i komotno, i ja hronično imam veoma nizak pritisak a visok puls, ali sasvim normalno funkcionišem sa tim).. Trebalo bi da nikad nisi gladna i da su ti povremeni drugačiji meniji koje ćeš imati sasvim dovoljni da zadovolje kompletne potrebe za tim nekim vanrednim obrocima. Trebalo bi da budeš Srećna i Sita i sve manje Debela....
Kilaža, na tikeru ti stoji 90 a ja sam nekako računala 80 (sećaš se priče još na prapočetku). Ali to što kažeš, minus 20, opet je sasvim OK, to bi bilo 80 i par... Jao, bićeš super!
Da smo u istom gradu, još bih te naučila da voliš i neka jela koja još uvek ne voliš, ili neke načine spremanja koji ti nisu svojstveni.... Ali ne zna se nikad....
Volimo te
Đ i ja!

P.S. Gore neko reče da ti želi da se smeješ....
https://www.youtube.com/watch?v=W3qnlulH1TkEdit: svako jutro, cim ustanes, popij casu vode (mlake tj nehladne)