Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3, 78)

od dudank » pre 15 godine

Slaviće i on u kafiću, bar na tome sam zahvalna, samo što sam ja operisana od kombinacija s rodbinom, zagovornik sam opuštenih i neobaveznih slavlja, a sad moram jer je punoletstvo... A niko ni sa kim neće u kombinaciji, tako da će se to razvući na jedno četir' dana minimum. Eh, da, slavljenik NEĆE tortu. Pa će posle mene da ogovaraju... :16:
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

Kod nas se 18. slavi kao i prvi, sa preko stotinu ljudi, pa pod satrom. Ipak se sve zavrsi za jedan dan.
    Mislim da je tebi jos teze.
    U svakom slucaju, neka ti je sinu srecan 18. rodjendan!!!
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

Dudo nek se razvlaci... kad je covek vani, nema rodbine, starih prijatelja.. sve se svede na restoran i drustvo od dece, ta slavlja su mi falila ovih poslednih 17 godina :cry: svi lepi dogadjaji prodjose bez najblizih, tako sam sretna zbog ukidanja viza :013:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Nisam ni ja mnogo bolja, Ruška... držim se onog "ne mešaj žabe i babe", nikad nisam ništa pravila za rodbinu, uvek samo za decu, a slava mi je jedini događaj kad gosti uopšte sede, pa sam sad u čudu kako da rasporedim pet i po ljudi. :16: Hvala na lepim željama, hm, sad se baš osećam čudno, dete preksutra postaje čovek! :)

Znam da se kućni poslovi ne računaju u FA, ali ja se vala muški preznojih od ribanja vrata...
  • colovic
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od colovic » pre 15 godine

dudo ukinute vize jeee bas sam srecna mozda duda skokne do meneee Detetu slavis onako kako dete hoce,jer njegov je rodjendan ipak 8)
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

I ja tek malopre videla za vize :) , pa nije da nisam poludela od sreće! :013: Mislim, svi smo znali da će to da bude... ali nekako ne veruješ dok ne vidiš zvanično.

E, Žak, to i ja kažem, kako dete voli... a dete nije htelo žurku kod kuće, ali hoće da ispoštuje babe, pa tako samo radim po "šefovim" instrukcijama. Za mene je najveći rod onaj ko ti je prijatelj i nađe ti se kad je muka, zato i nisam neki ljubitelj plemensko-rodovskih okupljanja, ali preživeću. ;)

Otišla sam sad skroz u off-topic... izvinjavam se ako pišem nešto nepovezano, to je zato što sam se nadisala prvo "mister propera", a upravo udišem "aće" kojim izbeljujem vrata... k'o bojni otrov. :cry:
  • ninaana
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ninaana » pre 15 godine

pazi ti draga malo sa tim hemikalijama ja sam jednom isla u hitnu zbog udisanja istih 8)
    nekad sa 127 na 90, a  sada :(
  • mvera
    Amater
    Amater

od mvera » pre 15 godine

I ja se slazem, a obavezno uzmi i rukavice!!!
    Nemoj preterivati sa ciscenjem, kad se sve zavrsis, moras sve izpocetka!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Imala sam već iskustva sa otpadanjem noktiju i gušenjem od hlora... sad se radi pod punom opremom, jedino stradale mužu nove čarape, ali što nije gledao kud gazi. :D

Uh, obično ne gnjavim ovde s kućnim poslovima, to je nešto što se radi svakodnevno i u hodu, ali ovo je bilo pomeranje nameštaja i izbeljivanje tišljeraja, stvarno mi izađe duša na nos. A ogladnela sam neviđeno, spucala dve užine... sad se pitam šta da udenem za večeru a da ne bude preko 500 kcal. :cry:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Jutros me razbudio suvi kašalj od hlora (predozirala sam se :headbang: ), ni po jada za kašalj, nego što mi je otekla faca, a bogme i tiba (ovo nije zbog hlora nego zbog pola vangle kupus salate sinoć), tako da se osećam prilično grozno, ali klin se klinom izbija i zato će danas biti dan salata i čajeva da se vratim u život. (Imala sam pokušaj da se vratim u život uz Đuru i mornare, ali to je greška, sad se tek osećam skroz mamurno. :16: )

D: limun + limun
    R: tona salate, kriška sira
    U: isto
    V: Edit: pica

I čajevi u ogromnim količinama, kao i hlor.
    Poslednja izmena od dudank u 02 Dec 2009, 10:28, izmenjeno 1 put ukupno.
  • Sani
    Početnik
    Početnik

od Sani » pre 15 godine

nego što mi je otekla faca, a bogme i tiba (ovo nije zbog hlora nego zbog pola vangle kupus salate sinoć), tako da se osećam prilično grozno,

Ovo sam i ja napisala kod mene u dnevniku jutros, najela sam se i ja sinoc kupus salate ali zato danas mesecarim :mahalo:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Srecan sinu rodjendan!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala, Nenče, da si i ti meni živa i zdrava! :009:

Zapravo je rođendan sutra, ali mi krećemo večeras... imamo porodičnu tradiciju da sve rođendane čestitamo u ponoć. U stvari sam to ja još davno uvela iz praktičnih razloga, pošto nije bilo šanse da mi deca odu na spavanje od uzbuđenja... :16: Zato prvi poklon i čestitanja uvek padnu u dvanaest sati. :)

Bežim da spremam đakonije za doveče... inače sam toliko pogubljena da sam malopre zaboravila da ću večeras ipak morati da štrpnem malo nečega. :16: Editovala sam, izbor je očigledan. :)
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

e pa nek je sa srecom dudo :D
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Zato prvi poklon i čestitanja uvek padnu u dvanaest sati. :)

hehe, isto :)

Srecan rodjendan sinu, a i mami :)

Ove godine i tvoj, i Biljkin, i moj sin - punoletni! Vidi se da smo bile vredne te 90/91 godine :)
Odgovori 9033 postova