Pozdrav svima i poseban pozdrav tebi moderatoru.
Evo muka je i mene naterala da pisem o svom problemu koji se javio dok sam bio na moru. Posto su nam rekli vec da cemo imati problema sa vodom u Grckoj(tj.neki ce imati probleme neki ne), naravno kupili smo flasiranu vodu i konzumirali je sve dok smo bili tamo. Ali u toku vecere nam je konobar non stop donosio bokal hladne vode, a ni na kraj pameti nam nije bilo da je ta voda sa cesme sa kockicama leda jel'te.

I tako smo je poceli piti svako vece i otad su se javili problemi. Nadimanje u stomaku, ubrzan rad srca, otezano disanje.. To je trajalo jedno 6 dana(od ukupno 10) i onda smo izbacili bokal kroz prozor

i prestale su tegobe. Medjutim po povratku sa mora, krece opet ista prica, nadimanje, tesko disanje i bolovi u stomaku.
Pre dva dana sam isao kod lekara, prepisao mi je klometol i ranisan ali ne pomazu, evo dok pisem ovo osecam nadutost u stomaku i bolove. Radjeno je vadjenje krvi iz prsta tj.leukociti su proveravani i doktor je rekao da je sve to u redu... Imam 26 god., radim 4 godine, terenski je posao u pitanju nema stresa mnogo

, vezbam redovno u teretani 4 puta nedeljno, igram fudbal, kosarku, odbojku rekreativno. Pazim na ishranu ali u poslednje vreme i nisam nesto mnogo pazio na moru i kad sam se vratio.. Koristio sam proteine i kreatin pre odlaska na more kao dodatak ishrani posto sam mrsav, visok sam 188 cm i imam trenutno 75 kg, pre svega ovoga sam dosta napredovao na masi i imao sam 83 kg, bio sam prezadovoljan sa izgledom posto sam ceo svoj zivot mrsav kao grana osusena koja samo sto ne pukne ..

Procitao sam prve postove i pogledao klipove, pokusacu da namestim stomak posto kuca malo gore levo od pupka pa javljam rezultate. Inace trenutno sam na max dijeti

dvopek, cajevi, bareni krompir i sargarepa, pirinac, supice iz kesice i to sve vrtim u krug..

A tako bih pojeo neko prasence.

Imas li neki savet (necu da persiram) sta raditi sto bi smanjilo malo bolove i eventualno ih odstranilo ?