od Pali Debela » pre 4 godine
Da, pekaru mozemo da zaboravimo do daljeg, makar dok ne dodjemo do neke ok tezine, pa i onda vrlo sporadicno i umereno.
Jaooo, mastanje o bureku. Isto, i to onaj kod Trpkovica, sa kackavaljem i sunkom ili sa piletinom.
Juce sam se jako inspirisala. Drugarica koja bas ima veliki visak, pocela je da se hrani po planu nutricioniste. Vec je usla u cetvrtu nedelju. Prve nedelje je izgubila 6, druge 3.7, a trece 4 kilograma. To je skoro 14 kilograma za tri nedelje. Ona ima veliki visak pa zato to ide tako brzo, ali imam i ja pa stagniram. Dosta je restriktivan plan ishrane, mora sve sama da sprema, nema gotovih resenja, ali je prilagodjen njoj i njenom nacinu zivota. Kaze da joj je lako, uopste nije gladna, najveci posao su nabavke i spremanje. Vidi se razilika, ona je inace rasna lepotica, i sada pocinje da se vraca ta stara forma. Ima jos dosta da izgubi, naravno ne pitam koliko, ali bas joj dobro ide i ne sumnjam da ce izgurati do kraja.
Razmisljala sam da li da i ja pokusam to, mogla bi ona da mi posalje njene jelovnike, pa da ne placam (80e je jelvnik za mesec dana, s tim sto naravno to moze da se vrti iz meseca u mesec, ali ona mi kaze da ce traziti novi jelovnik za novembar, i to ce biti 50e), ali se plasim. Na nekoj terapiji sam, i otkud znam kako ce da utice. Mada je ta zena nutricionista i valjda zna sta radi.
Pokusacu sama sebi da osmisljavam jos neko vreme, i ako ne bude rezultata, kao sto ih nema, mozda i ja uradim isto sto i ona.
Raspisah se.
Volim povrce, ali ga slabo jedem, mrzi me da spremam, i to je steta. A sda je mama kod mene, pa ona kuva, a meni zao da joj zahtevam nesto specijalno, pa otuda lazanje, gratinirani karfiol, knedle i tome slicno. Inace moja mama je vrlo vitka, a voli da kuva kaloricnu hranu, s tim sto je jede vrlo umereno. U stvari ja sam jedina debela u siroj familiji.
Nalupetah se sada, ne znam ni sama sta pisem, bas sam umorna nesto, a volim ovaj dnevnik i sto moze covek ponekad sve sto mu je u glavi i na srcu da ostavi ovde. Idem sada da perem sudove i jos gomilu nekih stvari da izobavljam.