Zenske, dodjete kao melem a ranu!
Navikla sam ja dosta na jurnjave, nego nekad mi tako dodje nesto tesko. Rodila sam prvo dete usred doktorata a drugo godinu dana posle. Vec sam tada zivela u inostranstvu gde sam imala pravo na samo cetri meseca porodiljskih bolovanja bez baba i deda da uskacu. Ne mogu da se zalim i muz pomaze dosta ali i on radi dosta. Zamrzivac, velike serpentine i masina za pranje sudova su mi najbolje prijateljice.
Nazad na cik-cak, bile ste sve u pravu. Naprimer, moj glavni VK obroj je bila vecera u subotu. Vaga na koju stanem ama bas svako jutro (

) je isla ovako:
subota ujutro: 68.5 kg
subota uvece: VK obrok (sa mnogo toga)
nedelja ujutru se pojavljuje mali visak: 69.0 kg
ponedeljak se vraca vaga na 68.5 kg
utorak stoji na 68.5 kg
sreda I cetvrtak ujutru pokazuje 68.0 kg (0.5 kg manje nego pre VK obroka)
Hocu da vam se svima zahvalim za informaciju o cik-caku, zato sto mi izgleda potpuno izvodljivo da se adaptira u svakodnevnicu i posle dijete. Kao sto Yo-yo kaze i ja cu doci do toga da ne moram da merim i preracunavam, nego ja sam od nauke, volim to sve precisno da evidentiram

.
Danasnja prehrana je bila super:
Dorucak: pola neke ogromne banane 100 kcal
Rucak: paprika, praziluk, tikvice u paradaiz sosu ispeceno u rerni (160 kcal) + sir (130 kcal) + masline 40 gr (60 kcal)
Uzina: mandarine 100 kcal
Vecera: isto peceno povrce (160 kcal) + dva parceta hleba (200 kcal) + 25 gr oraha (160 kcal) + sir (130 kcal)
Ukupno: 1200 kcal
Za sutra sam napunila parike sirom, zalila malo paradaiz sosa i pekla u rerni. Cela kuca mirise. Jedva cekam sutra!