Da li sme hladana zaprska na proteinski dan ? Danas jedem kuvanu junetinu sa keljom, dodala bi tu paradajz i jednu kasiku brasna ? Da li smem to da uradim ?
Pitanje u vezi rucka i vecere: mora li da bude ista vrsta mesa ili moze razlicita? Znam da proteini ne treba da se mesaju, ako su jaja za rucak moraju i za veceru, ali mogu li vrste mesa da se mesaju??
kupila bih Mladi sir,sabacka mlekara ima lep sir,vec upakovan...mozda Ella sir,ali on je kao zvaka,poprilicno bljutav.a i trazi da ga namazes na hleb Znaci 200g za rucak i 100 g za veceru,a moze i 250ml jogurta...hvala
pozdrav svima, ja sam relativno nova u ovim dijetalnim vodama pa rekoh da pritam da ne bih gresila. da li mogu za rucak da napravim neku mesavinicu piletine i one frikomove zlatne mesavine ili se ta zlatna mesavina ne sme jesti zato sto bi trebala da se jede za skrobni dan. mislim ipak je to kao salata ??? faka unapred
Imam jedno pitanje ako budem pila mleko za rucak, onda to isto i za veceru, a jel mogu malo kajmaka onda za veceru. Ako to spada u proteine, a ako ne onda cu dva obarena jaja za rucak i salate