Dobro jutro drage žene

, domaćica će tek sad da doručkuje

.
Sinjorina dobrodošla u moj dnevnik

. Kad sam došla na forum i ja sam se bavila iščitavanjem svih mogućih dnevnika, a evo ispade da je i moj neko zanimljivo štivo na kraju. Ima ovdje nekoliko baš bitnih postova koje vrijedi pročitati i često im se vraćam (Debeliccka, Duda - savjeti o zdravlju i pristupu hrani). Ne sekiraj se zbog te Fa, doćiće vrijeme i za nju. Za početak šetaj. Ja se skoro uopšte nisam kretala. Kad sam smršala nekih 20 kg pitala me drugarica "pa kako se osjećaš?", rekoh isto, "pa jel se lakše krećeš?"-odgovor je bio
nisam se kretala prije, a ne krećem se ni sada. Ne mogu da uporedim trenutnu lakoću kretanja ni sa čim, moraću ponovo da se penjem na planinu da vidim kakvo je stanje, ili da natovarim 40 kila na sebe i probam da odem do grada.
Slidže će morati da sačekaju noć iz opravdanih razloga. Čišćenje kuće,kuvanje,engleski, ali će ih biti.
Dakle startna kilaža Đ režima je 103,5 kg.
Dan 1
D: 2kriščice dvopeka sa sitnim sirom, paradajz
R: piletina na kockice sa tikvicom, prazilukom, brokulom i paradajz salatom + jedna kriščica dvopeka
V: sira i jogurta, mama pojela brokulu
Fa: 15 min zagrijavanje, vježbe za ruke, 20 min bic (nešto mi se baš nije dalo ostati pola sata)