Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

Re: Srećna, ali debela

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Eto i mene da pristupim cestitkama, samo ne znam odakle da pocnem...cestitam na istrajnosti pre svega, na postignutim rezultatima, na volji, na redovnoj Fa,...
    Divan dnevnik, sa divnim "krajem Un dijete", a nadam se onom ulasku u novo poglavlje zivota i novim rezultatima :009:
    Cekam slikice :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Dobro jutro drage žene :D , domaćica će tek sad da doručkuje :D .
    Sinjorina dobrodošla u moj dnevnik :D . Kad sam došla na forum i ja sam se bavila iščitavanjem svih mogućih dnevnika, a evo ispade da je i moj neko zanimljivo štivo na kraju. Ima ovdje nekoliko baš bitnih postova koje vrijedi pročitati i često im se vraćam (Debeliccka, Duda - savjeti o zdravlju i pristupu hrani). Ne sekiraj se zbog te Fa, doćiće vrijeme i za nju. Za početak šetaj. Ja se skoro uopšte nisam kretala. Kad sam smršala nekih 20 kg pitala me drugarica "pa kako se osjećaš?", rekoh isto, "pa jel se lakše krećeš?"-odgovor je bio nisam se kretala prije, a ne krećem se ni sada. Ne mogu da uporedim trenutnu lakoću kretanja ni sa čim, moraću ponovo da se penjem na planinu da vidim kakvo je stanje, ili da natovarim 40 kila na sebe i probam da odem do grada.
    Slidže će morati da sačekaju noć iz opravdanih razloga. Čišćenje kuće,kuvanje,engleski, ali će ih biti.
    Dakle startna kilaža Đ režima je 103,5 kg.
    Dan 1
    D: 2kriščice dvopeka sa sitnim sirom, paradajz
    R: piletina na kockice sa tikvicom, prazilukom, brokulom i paradajz salatom + jedna kriščica dvopeka
    V: sira i jogurta, mama pojela brokulu
    Fa: 15 min zagrijavanje, vježbe za ruke, 20 min bic (nešto mi se baš nije dalo ostati pola sata)
    Poslednja izmena od narcisa u 01 Dec 2015, 23:50, izmenjeno 1 put ukupno.
  • tamy
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od tamy » pre 9 godine

srecno :009:
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 9 godine

Lepo izgleda prvi dan. Srecno!
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Jedva čekam slike
    Srećno sa novom ishranom :)
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • signorina
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od signorina » pre 9 godine

Narcisa , bolje te našla! Ma tvoj dnevnik je mrak! E i ja ne mogu da hodam, ma nimalo, ni po ravnom, ništa, uspušem se drama. Grozno. Valjda će doći red i na mene da se gibam. :13:
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

:D
    Prvo, čestitam za izgubljenih 42,5 kg! :pivo: Ovo si izvela majstorski.

Drugo, želim srećan početak sa Đ!
    Đ je čudo (tj nije čudo nego samo logično radi i funkcioniše), e sad... to što smo mi Đ-a malo modifikovali da bismo ga prilagodili tvojim sklonostima i nesklonostima, to je druga stvar... ali radiće i ovako.
    Naravno, nećeš me razočarati i preskočiti večeru večeras...

Kad si napisala da si promenila frizuru htela sam da ti tražim sliku (glavu zbog frizure a figuru zbog figure tj nove kilaže u novim pantalonama), pa računaj da očekujem. :wink:

Obećani meil sa nekim detaljčićima sada šaljem, nisam stigla ranije...
    Do viđenja!
    Pozdrav od Đ i mene! :009:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

Jetrvo poslaću ti tu novu baš kosa sliku na mejl. Ja i Đ smo u velikoj ljubavi za sad. Neću te iznevjeriti i večeraću - malo sira brokule i jogurta, mada mi već dođe kasno da jedem. Nisam baš dobro rastabirila satnice, moraću večeras da učim o Đ-u. Javila mi se i koautorka režima :), kaže da je uvijek bolje na njemu.
    Cure hvala vam svima na lijepim željama, pohvalama i sl (a niko da primjeti da je još jedan kg odlelujao c.c.c. :007: ). Nisam vična ovim tehnologijama, ali sam uspjela da aploudujem fotke na photobucket. Link je http://s92.photobucket.com/user/narcisa ... iew=recent , a šifru otkrijte same. Asocijacija 1. "kaži mi kaži kako da te zovem", asocijacija 2.https://www.youtube.com/watch?v=xN4GjG8yubI , asocijacija 3. biljka koja najbolje uspjeva pred ogledalom -samo u ženskom rodu. Ako i dalje bude prekomplikovano javite se pp-om da vam napišem rješenje. :mahalo:
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 9 godine

Zeno svaka ti cast :14:. Pa ti si se prepolovila!
    Frizura je jedinstvena, tirkizna je prelepa, ali razlika u tvojoj figuri je ogromna. Skidam kapu!
  • Alisa_GG
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 12 godine

od Alisa_GG » pre 9 godine

Auuuuu svaka cast.. Fantastican uspeh i svaka cast za istrajnost.. neverovatno je koliko osim tela i lice poprimi lepse i neznije crte. Kad sledeci put posustanem eto mene u tvom dnevniku da se trgnem... :009:
  • tamy
    Amater
    Amater

od tamy » pre 9 godine

:o svaka cast, prelepo izgledas :01:
    bas ti je zanimljiva frizura :D
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Kako si beskrajno simpaticna bila i sa onim viskom!Eto dokaza da je mnogo bitnije ono iznutra.Inteligencija,sarm ,duhovitost i jedinstven stil!Naravno ,telo ti mnogo lepse izgleda sa ogromnim manjkom,ali sustina je ista i ne moze da se ne dopadne!
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • Tebi_Za_Ljubav
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Tebi_Za_Ljubav » pre 9 godine

Kako ti zračiš!!! I sa +40 kg! imaš bozanstven osmeh, a sad izgledaš fenomenalno!!! Svaka ti čast! Idolu! :*
    Bez obzira šta mi se desi, ja sam borac, a ne žrtva!
  • signorina
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 9 godine

od signorina » pre 9 godine

Wow wow wow :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: :01: ! Šta reći? Svaka čast. Ti si moja najveća motivacija. Prelijepo izgledaš - ja ti ne bih dala sada te kilograme koje imaš. Nemam riječi - iskreno, zanijemila sam pred transformacijom. I slažem se sa curama da si i sa +40kg zračila šarmom i pozitivom!
    [color=#00BF00][b][i]Nikad nisam upoznala čokoladu koja mi se nije svidjela.[/i] [/b][/color]
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac

od leonida » pre 9 godine

Bravo, promena je neverovatna. Prelepo izgledaš!!! Imaš razloga da budeš ponosna na sebe.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
Odgovori 2547 postova