Tackice, turbo UN traje 12 dana i zapocinjes je 12 dana pre vodenog dana... Dani idu ovako: proteinski, skrobni, vitaminski, proteinski, UH, vitaminski... Jos jednom ponovis isti raspored dana...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
ahaaa ok...ok.kontam polako ) Ja sam dijetu zapocela 23.novembra....molim te mi pomozi da izracunam koji dan treba da krenem sa turbo rezimom? Izvini sto te gnjavim...
Zanima me da li mogu piti kavu s mlijekom i natrenom svaki dan?Ja na voćni ne mogu izdržati samo na voću pa pojedem malo gljiva i tikvica sprženih na kašićici ulja i uz to zelenu salatu,da li je to velika greška koja mi može kočiti mršavljenje?
Tonka, kafu sa malo mleka sa snizenim % masnoce mozes da pijes svakodnevno... Ako ti je organizam navikao na takvu kafu to nece praviti problem u dijeti... Vestacke zasladjivace ne preporucujemo i mnogo ce manja steta biti ako u kafu stavis malo smedjeg secera ako vec ne mozes gorku... A evo i zasto...
Na vitaminski dan mozes da jedes svaka dva sata i to sveze voce i salate... Ne znam bas za tu tvoju tikvicu sa kasikom ulja... Nije da ne moze ali se preporucuje sveze voce i povrce... U svakom slucaju mislim da ti ni to nece ugroziti tok dijete...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
da li mogu svakog jutra posle budjenja da popijem casu mlake vode sa medom??da li je to dozvoljeno,posto sam citala da je med sa toplom vodom zdrav za metabolizam....
odrzi prvo drugih 3 meseca ( au sta sam napisao ) pa posle vidi sta ces, jer ako se sada bacis na hranu zaj**aces se ko ja prvi put srecno, mislim da je razlika izmedju mog i tvog dnevnika par dana, pa cemo se pratiti