Lass, trebalo bi da si ti bezbedna, ali otkako sam u zanosu igranja pukla rukom gazdu diskoteke po njonji, ne smem više nikom ništa da garantujem.

Kod mene 'vako: jučerašnji jelovnik je bio nekih 1800 kcal (dvopek, sir, slaninica, salata, mleko - u tri obroka, mrzelo me da kuvam samo za sebe), a danas vaga opet kaže malo manje (sad je tačno kao na tikeru), tako da mislim da je metabolizam konačno uspešno razbuđen.

Našla sam sinoć na netu upravo nešto o tom cik-cak sistemu, postoje i tabele unosa kalorija, ali čini mi se da je dovoljno da sad slušam intuiciju i šaram prema raspoloženju, a inače ispade da za moju visinu, težinu i godine (model održavanja težine) po tim tabelama generalno treba da unosim manje nego što jedem poslednjih nedelja, što verovatno znači da moj metabolizam ipak jeste malo brži od prosečnog (čak i sad

), pa ću malo da pratim to i da pokušam sama sebi da odredim raspon šetanja. Rezime za poslednjih nedelju dana (od 23. 11. do 28. 11.) bio bi ovaj:
1200
2500
2200
1400
1400
2600
1800
Težina uspešno održana u gram, uz mali skok posle četvrtog i petog dana, posle šestog i sedmog opet pad težine.
Da li je korisno što ovo ovako zapisujem, ne znam... kod mene zasad očigledno funkcioniše. Danas se opet bacam na 1200, probala bih da isteram nov "krug" pa da vidim ima li sve ovo veze s mozgom.
Jelovnik (1200):
D: limun + limun
R: dvopek, sir, salata
U: isto
V: dvopek, kulen, salata, mleko