Gigile, nadam se da ce punica biti dobro...Kao i uvjek imate moju bezrezervnu podrsku... za tebe i Mimicu...
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
Bobili napisao:Gigile, nadam se da ce punica biti dobro...Kao i uvjek imate moju bezrezervnu podrsku... za tebe i Mimicu...
Sad je dobro spavala je od 2 do 11 jutros tako da je mnogo bolje nego sinoć, i ide u ponedeljak na pregle kod lekara specijaliste, hvala na brizi i podršci. Za Bobili Big
Za početak sam stavio tamo, pijani roštilj, pobednički urnebes i pekarsku kolenicu (da bude na jednom mestu) ... a možda nam se i naš administrator poželi nečega od toga.
Da se javim ja sam danas bila dobra evo sad sam i rucak za sutra spremila punjena posna paprika sa integralnim pirincem,krompir i sargarepa.Pozdrav za tebe i Mimu.
Čekaj sad da vidim dal kontam: ti i naša mimi (ona koja je na forumu sa nama već duuugooo) ste u zajednici mislim onoj kako je već ko naziva? Ili sam pobrkala lončiće
bardan! nesto me hoce razgovori na temu garderobe danas Gigo, kako tebi ide nabavka iste?! sad moras sve novo da kupis, ili prekrajas, kako se organizujes/te?! znam da je kod nas garderoba bas veliki problem, pa zato i pitam. mojim bucama stalno cimam iz Svajcarske, mada ni ovde nije neki preterani izbor, ali ima barem 2-3 radnje na raspolaganju. inace, moraju sami da siju.
tiki napisao:bardan! nesto me hoce razgovori na temu garderobe danas Gigo, kako tebi ide nabavka iste?!
Što se tiče manjih brojeva za mene. imam zaliha iz mršavijih dana, t.j. problem će biti kad dodjem negde na 125-120 a ima i kod nas dve butikle što imaju brojeve od xxL do xxxxxxxxxxxL