+ supa
Zato što neznam ništa o ručku i večeri. Za ručak smo Mima i ja kod njene majke a moje voljene tašte u BG na ručku tako da je ona zadužena za današnji izbor (al neverujem da će biti nešto pogrešno, jer o tome sluša skoro tri meseca) a onda sledi ono od čega se krv ledi u žilama slavska večera kod svastike (trebali smo sinoć da idemo al kad smo se izvinuli i rekli da smo na voću, svaja kaže pa slava je tri dana - tako da ćemo brlj učiniti što manjim jer ipak idemo na proteinski dan). Svaja mi je rekla da nam je spremila nešto i za nas dijetalce al unapred kažem da ću ipak morati da probam i neke od njenih čuvenih niskokaloričnih
salata.

314pezos napisao:E dade mi ideju, počeću ovako:
od ove jedan zalogaj za Asretu,
od ove jedan zalogaj za Lasatu,
od ove jedan zalogaj za Jednu malu,
od ove jedan zalogaj za Bobili,
od ove jedan zalogaj za Nicky,
od ove jedan zalogaj za Mazu,
od ove jedan zalogaj za Lolu,
od ove jedan zalogaj za Normicu,
od ove jedan zalogaj za Tigricu,
od ove jedan zalogaj za Lawicu,
od ove jedan zalogaj za Linu,
od ove jedan zalogaj za ...

(: YvOnNenapisao:Inace moram da kazem da imas vrlo interesantan nick.... Odakle to? (ako smem da pitam posto me bas zanima)

maca napisao:Veceras je trebao da bude prvi brlj ali je sudbina odlucila drugacije...
Sta je to sudbina odlucila?Ne kapiram...
![]()
Mislim,bolje je da nije bilo brlja.![]()

,a vas brlj nije strasan po meni.Da sam ja izlozena takvim iskusenjima,bilo bi svasta.
Ovako kad me zovu na slave,rodjendane i sl. izvlacim se na sitnu djecicu.
Kazem bebac nervozan,place i slini, idu mu zubici.Ovaj stariji nemiran k'o da je na struju prikljucen ...ma nisam nigdje prispjela.I to mi upali redovno...uostalom to je cijela istina. 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.