Odgovori 9479 postova
GIGA UN gnjavnik
  • Bobili
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 17 godine

od Bobili » pre 16 godine

Blagodarim :D
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Mos' samo da sanjas te DOkolenice do daljnjeg... :16: Uzelela sam se i ja Ricarda Gira pa muz propisao dijetu... :17:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 16 godine
    od 314pezos » pre 16 godine

lasata napisao:Mos' samo da sanjas te DOkolenice do daljnjeg... :16: Uzelela sam se i ja Ricarda Gira pa muz propisao dijetu... :17:

:16: :16: :16: :16: :16:
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

22.11.2008 dan 83/91 Proteini - još 8

D: 2 Mandarine
    R: Neko mesište :shock: + supa
    v: Isto neko mesište :shock:

Stoji pojam neko mesište :shock: Zato što neznam ništa o ručku i večeri. Za ručak smo Mima i ja kod njene majke a moje voljene tašte u BG na ručku tako da je ona zadužena za današnji izbor (al neverujem da će biti nešto pogrešno, jer o tome sluša skoro tri meseca) a onda sledi ono od čega se krv ledi u žilama slavska večera kod svastike (trebali smo sinoć da idemo al kad smo se izvinuli i rekli da smo na voću, svaja kaže pa slava je tri dana - tako da ćemo brlj učiniti što manjim jer ipak idemo na proteinski dan). Svaja mi je rekla da nam je spremila nešto i za nas dijetalce al unapred kažem da ću ipak morati da probam i neke od njenih čuvenih niskokaloričnih :16: salata.

Podroban izveštaj o današnjoj večeri sledi sutra, jer prvo da vidimo da li će biti brlj a ako ga bude, na meni je da ga ispovedim a na Vama je da ga osudite, zato ovo i jeste dnevnik a Vi ćete biti moji prijatelji samo ako kažete istinu i ono što mislite. Hvala na razumevanju.
    Slika
    Slika
  • asreta
    Amater
    Amater

od asreta » pre 16 godine

Da ti kažem nešto.Kako tokom ovih osamdeset i kusur dana niste imali nijedan brlj i ako danas malo odstupite verujem da neće biti većih kritika.Pošto vam je za danas ionako meso na repertoaru nećete mnogo zgrešiti.

U svakom slučaju lepo se provedite i kod tašte i kod snajke,a snajke se uvek trude da "udovolje"svojim deverima koje vole.

POzdravi Mimicu :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

Fala asretice na željama, nadam se da neće biti neki brlj al ću ipak morati da uzmem bar po zalogaj da me duša mine, negde početkom dijete smo bili na partiju kod snajke a mi bili na UH danu, dobro ajd bilo nam je slatko za večeru al je bilo samo slatko ajd malo i slano pa nas je popreko gledala, a ovo je ipak slava njenog budućeg muža (svadba na proleće) i biće red bar malo da probam od njenih salata (kojih će biti ne ispod 10) :)
    Slika
    Slika
  • asreta
    Amater
    Amater

Ej salate obožavam i ja ih pravim po pet za slavu.Po njima je i naša slava poznata kod naših prijatelja,znaju da će biti neka nova.

Ako ništa drugo probaj jednu i kaži "Ovaj zalogaj je za Asretu,koja obožava salate!"

Ljubim vas :009:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

E dade mi ideju, počeću ovako:
    od ove jedan zalogaj za Asretu,
    od ove jedan zalogaj za Lasatu,
    od ove jedan zalogaj za Jednu malu,
    od ove jedan zalogaj za Bobili,
    od ove jedan zalogaj za Nicky,
    od ove jedan zalogaj za Mazu,
    od ove jedan zalogaj za Lolu,
    od ove jedan zalogaj za Normicu,
    od ove jedan zalogaj za Tigricu,
    od ove jedan zalogaj za Lawicu,
    od ove jedan zalogaj za Linu,
    od ove jedan zalogaj za ...
    Slika
    Slika
  • asreta
    Amater
    Amater

314pezos napisao:E dade mi ideju, počeću ovako:
    od ove jedan zalogaj za Asretu,
    od ove jedan zalogaj za Lasatu,
    od ove jedan zalogaj za Jednu malu,
    od ove jedan zalogaj za Bobili,
    od ove jedan zalogaj za Nicky,
    od ove jedan zalogaj za Mazu,
    od ove jedan zalogaj za Lolu,
    od ove jedan zalogaj za Normicu,
    od ove jedan zalogaj za Tigricu,
    od ove jedan zalogaj za Lawicu,
    od ove jedan zalogaj za Linu,
    od ove jedan zalogaj za ...

Auuuuuu Gigice pretera ga od tolikih zalogaja će ti biti muka :D
    To već nebi bilo vrljanje već preverzija hahaha :16:
  • (: YvOnNe :)
    Početnik
    Početnik

od (: YvOnNe :) » pre 16 godine

Ovde jos nedelju dana do kraja (prvog kruga)
    Ako nije bilo ni jednog brlja ( a cini mi se da sam procitala da nije) onda zaista impresivno!

Inace moram da kazem da imas vrlo interesantan nick.... Odakle to? (ako smem da pitam posto me bas zanima)
    Moja poslednja dijeta!

1º cilj: 67kg do Nove Godine
    2º cilj: 62kg do mog rodjendana (20.februar)
    3º i konacni cilj: 58kg do 1. maja
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 16 godine

Veceras je trebao da bude prvi brlj ali je sudbina odlucila drugacije...
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • maca
    Početnik
    Početnik

od maca » pre 16 godine

Sta je to sudbina odlucila? :? Ne kapiram... :neznalica:
    Mislim,bolje je da nije bilo brlja. :D :wink:
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

(: YvOnNe :) napisao:Inace moram da kazem da imas vrlo interesantan nick.... Odakle to? (ako smem da pitam posto me bas zanima)

314pezos je trebalo biti pipezos jer registracija na forum nikako nije htela da prože sa pipezos pa sam morao praviti kombinaciju i objašnjenje je:
    314 iliti 3.14 ludolfov broj pi su moji inicijali a pezos je naš odomaćeni naziv za moje mesto stanovanja petrovaradin.
    Eto toliko ukratko, inače nik pipezos a samo ovde i na još jednom mestu se koristi 314pezos postoji već nekih 10 i koju više godinu, pa kad negde sretnete taj nik znaj Ivona da sam to ja.
    Slika
    Slika
  • 314pezos
    Urednik
    Urednik

maca napisao:

Sta je to sudbina odlucila? :? Ne kapiram... :neznalica:
    Mislim,bolje je da nije bilo brlja. :D :wink:

Kao što je Las moj ratni drug rekla trebao je biti prvi brlj.

Od tešte u BG smo moja Mima i ja otišli kod moje svastike (čitaj Mimine sestre) na slavu i taman dok smo se svi skupili počeli da iznose gore pomenute salate, stiže poziv na Mimin telefon, majci joj je pozlilo. Mima se uspaničila te zovi hitnu (panika oni kažu da je velika gužva pa za te simptome ne izlaze) a Mimi tek onda zlo i onda naš budući zet koji je inače doktor doduše dermatolog, onako smireno (jedva je smirio) ponovo razgovara sa hitnom na VMA (čitaj vojna bolnica jer je tašta vojni osiguranik) i oni mu kažu da mora da dožemo na VMA. Sedaj u kola, reli po BG po taštu nju u kola pa reli do VMA. I na kraju se sve lepo završilo dobila je bocu smirila se i dobila je uput za hitan pregled u ponedeljak.
    Mi se vratili nazad kod svaje pojeli po parčence jagnjetine 3x3 cm i malo kupus salate (počela svaja da iznosi i salate ... bilo ih je 12, kojekakve slane rolate i ostale đakonije, jagnjetinu, prasetinu, ćuretinu a posle kad smo malo i pojeli rekli da joj slučajno neppade na pamet da iznese slatko).

Imamo dva brlja svako od nas.

1. Jeli smo u 1h posle ponoći (al smo legli jutros u 4 jer smo se i vratili za NS)
    2. Popili smo po čašu alkohola (jer smo bili u stvarno stresnoj situaciji i to nam je bilo ko sredstvo za smirenje)

Molim forum da odluči o našim brljama.
    Slika
    Slika
  • maca
    Početnik
    Početnik

od maca » pre 16 godine

Bitno je da je punica dobro :NN04: ,a vas brlj nije strasan po meni.Da sam ja izlozena takvim iskusenjima,bilo bi svasta. :16: Ovako kad me zovu na slave,rodjendane i sl. izvlacim se na sitnu djecicu. :oops: Kazem bebac nervozan,place i slini, idu mu zubici.Ovaj stariji nemiran k'o da je na struju prikljucen ...ma nisam nigdje prispjela.I to mi upali redovno...uostalom to je cijela istina. :)
Odgovori 9479 postova