Svi mi mozemo sve samo kad reshimo

Kad odluchish pre ili posle stignesh do cilja. Najveca umetnost je zadrzati se tamo

ne popustiti starim navikama...ma ceo zivot je borba...mnogo je lakshe kad se pomrimo sa tim
Danas ;
brojanje 16/02/20 (85.1kg)
D -kafa (30)
-ovsena kasha 25gr (100)
- chia seme 1 supena kashika (69)
-2 suva smokva(42)
-3 suva shljiva (69)
- 1/3 krushke (19)
U - kafa (30)
R - jagnjeca chorba 200 gr mesa sa kiselim mlekom (455)
U -kafa (30)
- vocna salata (80)
-kotidz sir 100 gr (66)
UKUPNO 960
PS Svaki dan ja ipak dodam josh neshto tako da nije bash tachan broj kalorija.Sinoc dodala kokice...ne znam shta me napalo da ih napravim. Evo dva dana kako jedem masnije i vishe ugljenih hidrata i kako slabije spavam i odmah kilo i plus gore. Medjutim ne marim dok se vrtim tu jer to je i voda koja se nakupi i losha probava itd. Nervira me shto bih ja da vidim neki veci pomak odmah a za to moram na stroziju dijetu a onda me zezne zatvor. Moracu da imam malo vishe strpljenja pa da skidam postepenije i sporije. Nije da mi se zuri nit da mi je hitno, na ovoj kilazi sam sredila u dobroj meri zdravlje a i ne izgledam loshe ( mnogi mi kazu da ne treba vishe da slabim ali ja hocu). Pa dobro...polako cu...vazno da znam da cu stici gde zelim jer sam reshila.
Moja cerka ( a ovih dana i muz) se dosta dobro drze Danske i dalje... videcemo koliko je cerka izgubila tek krajem meseca.Sad polako pochinje da joj se vidi da gubi...a i muzu...