Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Pink
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 11 godine

Re: Srećna, ali debela

od Pink » pre 9 godine

Lepo, a kada ce merenje? Bas me zanima koliko je otislo?
    Sta je sa teretanom?
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Nadam se da je plan dobar.A i dobro je da malo odmoris od UN... :mahalo:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 9 godine

82/91 V-dan
    2 banane, grožđe, narandža, jabuka, badem

Taj sistem je testna faza, i nadam se da neće biti nekih problema, po planu i programu sve bi trebalo da bude kako treba. S Un-kom se pozdravljam na duži period u svakom slučaju. Ako ovo što smo skovale ne upali, tražiće se druga rješenja.
    Teretana sve regularno. Danas ne radi zbog državnog praznika...koji uopšte ne prihvatam kao praznik... Tako da se ustra vraćam u znojenje.
    Što se minusa tiče sumnjam da će biti nekog značajnog, zastoji bla bla bla, ali mi se uslovno rečeno sviđa odraz u ogledalu. S ovim novim sistemom bi to trebalo da bude još uspješnije.
    Kiša pada kap po kap. Bljak vrijeme. Naspavala sam se kao pravi medo, završila film, spremam ostatak cjelovečernjeg programa :mahalo:
  • smiljana78
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

od smiljana78 » pre 9 godine

Daklem, raduje me da si se konsultovala sa trenerom, mada ne znam zasto sam i sumnjala u tvoj studiozni pristup :D
    Skidam kapu za tu FA, ja se jos ne odvazih s tim da se pomirim. To je, brate, mnogo bitno, kljuc zdravlja i zgodnoce.

Jedva cekam da vidim sta ste vas dve jetrve smislile :013:
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 9 godine

Super za FA, mozda mozes uz jelovnike da upisujes i to, zna da motivise :)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Ma nešto mi to upisivanje fa u jelovnike djeluje pretenciozno, kao vidite mene vidite mene kako sam ja dobra, dok vi trunete u nekom zabačenom ćošku sa smokijem u ruci. Možda griješim, ali tako mi djeluje s ove tačke gledišta. Ja kad vidim da neko ide u teretanu ili vježba to mi je super, ali kad ja treba to da napišem djeluje mi kao šepurenje.
    Smiljo, jeste studiozna - studiozna. Nažalost ne mogu da priljepim tu stavku u cv :D . Dobro je to vježbanje i zdravo, ali ja stvarno teško mogu da razumijem ljude koji u tome uživaju. Meni je vježbanje obaveza i pristupam mu s tog polazišta. Što se mora - mora se.
    Moja bezvoljnost traje i dalje. Kriza rođendanska. Nikada nisam shvatala ozbiljno ljude koji se ne vesele svom rođendanu. Očigledno je ove godine inicijacija u svijet odraslih. Uvijek sam bila djetinjasta i jedva čekala da dođe taj moj dan, a sada sam u krevetu, skrckana i gotovo uplakana. Gladna sam, iako jedem na svaka dva sata. Razmišljam koja je poenta cijelog ovog procesa... Osjećam se baš bljutavo i razočarano. Nadam se da će sutra biti bolje.
    (ovaj post je skroz dnevničkog karaktera, nema potrebe za replikama, samo sam morala da istresem dušu)
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Pošto mi je rođendan uzim sebi za pravo da piše dva posta zaredom u istom danu :-P .
    Narodne mudrosti poslije kiše dođe sunce i jutro je pametnije od večeri su skroz opravdale svoje postojanje. Iako je napolju sivo i bljuzgavo ja se osjećam divno. Došle su mi dvije drugarice gastarbajterke. Za jednu sam znala da dolazi, a druga je doslovno doletila na dan. Kad me pozvala sinoć u ponoć nisam mogla da vjerujem. Srce mi je kao Rusija.
    83/91 P-rođendanski-dan
    D: banana
    R: ćevapi maminom rukom napravljeni, luk, paradajz ili ajvar, lepinja + supica
    V: pola količine ćevapa

Moguće je brljanje. Idem na interkulturalnu veče koja se održava u sklopu projekta gdje je došla drugarica br.1. Tu sve zemlje učesnice donesu neke tradicionalne hrane i pića, pa je sasvim izvjesno da će se nešto i pojesti i popiti. Potrudiću se da budu minimalne količine. (prošli put kad je bila ta večera brljala sam s gumenim bombonama :shock: , ovog puta ću biti pametnija)
  • smiljana78
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 10 godine

od smiljana78 » pre 9 godine

:veseljak: SRECAN RODJENDAN!!!

Lepo se provedi i uzivaj!
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Srecan rodjendan!!!!!Neka ti se ostvari sve sto pozelis!!!! :veseljak: :veseljak: :009:
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Srečan rođendan !!!
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hvala vaaam! :009: :009: :009:
    Od teške bezvoljnosti preksinoć, do katarze sinoć. Došla su mi još dva druga iz Srbije na taj projekat, a nisam imala pojma da će doći. Ja sam se posljednjih godina pretvorila u kućnog puža, ali majke mi ja sam življa 100 puta kad sam okružena ljudima. Zalomila sam do 4 jutros, pričala sam s više ljudi na engleskom i baš mi je bilo super. Namjeravam da im se nakalemim ovih dana dok traje hepening da što više vježbam, a bogami i da se družim.
    84/91 S-dan
    D: grožđe
    R: teflonirani pomfrit, paradz salata, kriška hljeba
    V: pola

Spremam se za izvršenje tog eksperimenta od tefloniranog pomfrija. Vidjela sam kod neke cure i izgleda skroz super, a ide samo ta jedna kašika ulja.
    Sinoć nisam brljala uopšte. Stigla sam jako kasno na tu večeru, pa nije bilo iskušenja. Lizniula sam samo neku višnjastu rakiju koju je pravila drugaričina mama. Ovi moji su mi u kesu gurnuli gomilu nekih stranjskih čokoladica i kaksa, pa će sačekati moju posljednju uh večeru u un-ki. Sutrašnja je rezervisana za rođendansku tortu, koja je mislim ispala bolja nego ikad.
  • Pink
    Amater
    Amater

od Pink » pre 9 godine

Srecan rodjendan!

Ja mislim da je ok da se zapisuje FA, pa i to je sastavni deo ovog naseg napora da smrsamo. Moze da te motivise kada vidis kako lepo utice na gubljenje kilograma.

Uh, rodjendanska torta mmm.
  • ivaiva
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ivaiva » pre 9 godine

Ura za druzenje! :013: Ja sam zaboravila sta to znaci!Pogotovo to druzenje do 4h....
    Un start 31.3.-66.5 kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Ivo po kumi vidim kako je to kad se bebe rode, pa se trudim da što više iskoristim ovo vrijeme :D .
    Pink uvažću prijedlog. Evo danas sam bila 15 min zagrijavanje, vježbe za noge i stomak 40-45 min i 30 min bicikl. Od sutra pišem u sklopu jelovnika.
    Najava sutrašnjeg jelovnika :)
    85/91 Uh-dan
    D: jabuka
    R: picaste kiflice (paradajz sos, malo kečapa, puno origana i gljiva)
    V: rođendanska kolač-torta s vanila kremom i banama - momačko parče + rebro crne čokolade
    Fa: teretana biciklo + vježbe za leđa i ruke cca 1,5 h
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Pa to je bilo sat i po vremena FA. Svaka čast, samo napred !!!
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
Odgovori 2547 postova