Mishko, mm je imao super izraz za moje stare stvari... on je to zvao veličina AL... "absolutely large"...

Ode ova dama da spava... ljudi, nećete verovati... nije jelenko. Ošamutila me hrana.

dudank napisao:Da se samoprijavim...Žak, nisam smaglila u restoran, ali pošto mi je bilo žao da propadne plan za brlj-veče, pozvala sam ekipu kod mene kući... zasukala rukave, spremila večeru, i slatko smo se upropastili od jela.
Sad mi je duša na mestu, samo je želudac malo izmešten.
![]()
Mishko, mm je imao super izraz za moje stare stvari... on je to zvao veličina AL... "absolutely large"...Predlažem ti da stisneš srce i ratosiljaš se svih AL-ova, makar i po cenu da ideš u dva para pantalona k'o ja sad, jer nezamenljiv je osećaj kad otvoriš ormar i kažeš: "O, gle, pa ovo je ormar jedne fine vitke dame!"
(A ne Betmenov ormar sa kostimima za letenje, što je bio i u mom slučaju.
)
Ode ova dama da spava... ljudi, nećete verovati... nije jelenko. Ošamutila me hrana.
"absolutely large"...
jelenakg napisao:dudank napisao:ja ne smem da bacam ALstvari,e sad da cujes i razlog?posto sam bila kao jedno prase to sam ostavila da kada budem trudna(zdravlja Boze) mogu da obucem....sad mozes misliti kolika sam bila..strasno
Nekako sam zamišljala svoj budući život na isposničkim kupus salatama... uopšte nije tako, i nadam se da je ovo motivacija za sve koji se brinu šta posle.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 17 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.