Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • Ruzica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od Ruzica » pre 15 godine

Dudo ja bih se odrekla skroz cigareta u racun bunde, kad sam ja prestala da pusim, onda me je prijateljica terala da svaki mesec kupim sebi nesto za novce koji su mi ostali umesto cigareta.... par meseci sam kupovala ali posle nisam znala sta jos da kupim :wink:
  • Nena3110
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Nena3110 » pre 15 godine

Ma. sta ce nam bunda :D
    Lepe smo i bez nje, jadne zivotinjice.
    Svega da se odricemo, uh...
    Znam anegdotu u kojoj doktor zabranjuje coveku da pije, da pusi, da jede masno, ljti zaciceno, a ovaj ga pita: A doktore smem li da psujem? Pa, smes, kaze zbunjeno doktor.
    E, j**** ti takav zivot!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

Neno, da znaš da sam i ja u toj fazi... :16:

Volim i ja životinjice... i kad skakuću po šumi i kad bleje u toru i kad mi se valjuškaju u tanjiru. A kad ih već volim i u tanjiru, ne smetaju mi ni u vidu bunde... dapače... pogotovu što se bunde uglavnom prave od štetočina... Ala se sad izvadih. 8) Ali samo da vam kažem, ljudi, da je ovo mnogo dobra motivacija... danas sam dodatno smanjila pušenje... ali sam zato dobila i obećanje... ehm, da ne pričam unapred, da ne bih urekla. (Ovde mi fali jedan smajli da čuka u drvo.)
  • Biba1311
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 15 godine

od Biba1311 » pre 15 godine

Hvala ti na poseti i podršci, komšinice preko Rudnika! :zuba:
    Nadam se da ću i ja uspeti, bar koliko i ti! :D
    Ja ne pušim uopšte, valjda zato već i imam bundu :16:

Veliki pozdrav iz GM!
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Da mahnem i ja komšinici preko Rudnika. :mahalo: (Stvarno mi se vidi s terase, ne Biba, nego Rudnik.) Nema šanse da ne doteraš liniju, Bibo, čim si se uhvatila u kolo s nama. :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

E Puzicu, najveca glupost koju sam cula na temu bunde je sledeca - znas, nije za tebe bunda jer lepe zene u bundama izgledaju pomalo vulgarno... :16: Kakav mamlaz... Taj je dobio Starku u goozicu jer je jos vulgarnije da lepa zena pored sebe gaji takvog morona... :-P
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

lasata napisao:Kakav mamlaz... Taj je dobio Starku u goozicu jer je jos vulgarnije da lepa zena pored sebe gaji takvog morona... :-P

:23: Potez koji duboko poštujem. :24:

Vulgarno, čuj... O, još se čudim.
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 15 godine

Sve zamišljam našu Las u bundi i Starkama (iako ne ide jedno s drugim) kako pika fudbalicu sa nečijom goozicom... :16:
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

...a ja mogu da budem na golu i da branim u jednima od mojih špic-cipela. :evil:

U svakom slučaju mi ne gine da padne nešto novo, tj. i dalje vodim rat sa ormarima i ustanovila sam da nema šanse da nosim kaput koji sam nosila prethodnih zima jer visi na meni (a jedva sam uspevala da upakujem poprsje u njega), tako da on prelazi u vlasništvo jedne moje drugarice, a u opticaj bi trebalo da se vrate vulgarni elementi. :D S time što imam ogroman problem čišćenja krzna, tj. ovde u gradu to niko ne radi, pa mi dve stoje neupotrebljive :bas_tuzan: , daj bože da jedna uopšte i može da se sredi jer nema ništa gore od belog krzna koje je pozadi na kragni poprimilo riđu nijansu farbe za kosu. Sad se ne farbam i slatko bih je nosila jer je krojena skroz uz telo, ukratko, zna li neko slučajno kako može da se izbeli krzno uništeno na taj način? (Možda da je odnesem kod frizera. :16: )

Vagica me danas voli :) , nastavljam vrlo disciplinovano jer je za sutra planiran restoran pa nameravam da se upropastim od jela.

D: limun + limun
    R: 2 kriške hleba s lanom, sir, salata
    U: (prisilna izmena) nekoliko kašika đuveča
    V: praška šunka, salata, sir, mleko
    Poslednja izmena od dudank u 22 Nov 2009, 23:44, izmenjeno 2 puta ukupno.
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Mislim da tu ne mozes nista da uradis... Jedino resenje je neki dobar krznar koji ce jednostavno promeniti kragnu... :)
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • BeogradjankaONLINE
    Amater
    Amater

od BeogradjankaONLINE » pre 15 godine

Osisaj dlaku na mestu gde je promenila boju :)

Inace, bunde ne volim - ne nosim .. ni krzno oko vrata, ni bilo sta slicno .. jedino krzno koje sam imala je zecije, kao rub oko zimskih cipela ..

Ne nosim ni nakit, ni rucni sat .. prosto sam se oslobodila tako nekog za mene 'tereta' ..

@ Neno, dobar vic! :D
  • Doramar
    Početnik
    Početnik

od Doramar » pre 15 godine

puzicu, bravo za napredak :)
    jos malo pa na cilju, malo li je.
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Doro, vala i jest napredak :) , digla sam unos na 1400 a smakla 200 g - mizerno, ali znači da sam malo normalizovala potrošnju čim nema gojenja.

Bunda... isprobavam neke recepte s neta (i osećam da ću je na kraju spržiti), šišanje otpada jer sam je mnogo ofarbala... Tešim se da je stara, a ako na'vatam dobrog krznara, zamoliću ga da promeni... sve osim dugmadi. :evil:

Sinoć maaaaali brlj, drpila me nesanica pa sam u neko doba noći realno ogladnela, ali srećom u nesreći ostali smo juče bez hleba, tako da je brlj bio parčence mesa bez ičega. Valjda se i to računa u napredak, u stara dobra vremena bila bi bar tri topla sendviča, a ovo mi je prvo noćno jedenje posle ne znam ni ja koliko meseci.

Danas se spremam na lep brlj :prasence: ukoliko nas ne spreči magla, tj. mogu ja po magli da jedem, ali ne može čovek da vozi :16: , dakle planirani jelovnik:

D: limun + limun
    R: salata, salata, salata
    V: brlj, brlj, brlj

(Ovaj mi je najrečitiji dosad. :16: )

Edit*: Izlazak otkazan zbog magle :bas_tuzan: , ali ja ću ipak večeras da brljam jer i dalje imam ovoliko koliko piše na tikeru, pa mislim da sam zaslužila.
  • colovic
    Početnik
    Početnik

od colovic » pre 15 godine

puzicu ja mislim da tebi nije smetala magla smaglila si nam ti u restoran,a neka si zasluzila si to :009:
  • Misha79
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od Misha79 » pre 15 godine

Dudić, mislim, stvarno si kralj :30:
    Ja imam kaput zimski (crni, klasični) koji mi je i ondaK bio veliki...nešto se ne usuđujem ni da ga izvadim iz ormara... osećam da ću izgledati kao King-Kongova starija sestra :neznalica:
    Najjači samo ostaju i nikada se ne daju, svome Bogu veruju i svima prkose
                             Najjači samo ostaju i nikad se ne predaju, najjači samo veruju u zakon pobede!!!

WHERE THE HEAD GOES, THE BODY WILL FOLLOW
Odgovori 9033 postova