Ali samo da vam kažem, ljudi, da je ovo mnogo dobra motivacija... danas sam dodatno smanjila pušenje... ali sam zato dobila i obećanje... ehm, da ne pričam unapred, da ne bih urekla. (Ovde mi fali jedan smajli da čuka u drvo.)

(Stvarno mi se vidi s terase, ne Biba, nego Rudnik.) Nema šanse da ne doteraš liniju, Bibo, čim si se uhvatila u kolo s nama. 

Kakav mamlaz... Taj je dobio Starku u goozicu jer je jos vulgarnije da lepa zena pored sebe gaji takvog morona... 

lasata napisao:Kakav mamlaz... Taj je dobio Starku u goozicu jer je jos vulgarnije da lepa zena pored sebe gaji takvog morona...
Potez koji duboko poštujem.

S time što imam ogroman problem čišćenja krzna, tj. ovde u gradu to niko ne radi, pa mi dve stoje neupotrebljive
, daj bože da jedna uopšte i može da se sredi jer nema ništa gore od belog krzna koje je pozadi na kragni poprimilo riđu nijansu farbe za kosu. Sad se ne farbam i slatko bih je nosila jer je krojena skroz uz telo, ukratko, zna li neko slučajno kako može da se izbeli krzno uništeno na taj način? (Možda da je odnesem kod frizera.
)
, nastavljam vrlo disciplinovano jer je za sutra planiran restoran pa nameravam da se upropastim od jela.

, digla sam unos na 1400 a smakla 200 g - mizerno, ali znači da sam malo normalizovala potrošnju čim nema gojenja.
ukoliko nas ne spreči magla, tj. mogu ja po magli da jedem, ali ne može čovek da vozi
, dakle planirani jelovnik:
)
, ali ja ću ipak večeras da brljam jer i dalje imam ovoliko koliko piše na tikeru, pa mislim da sam zaslužila.

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.