Nena3110 napisao:Bravo za dva cvarka![]()

E, ali sinoć sam bila karakter , nije da nisam ponosna. U frižideru a) pihtije, b) čvarci, c) moj omiljeni kolač od jabuka, jedan od retkih koje smem da jedem. Od svega toga pojela sam 2 čvarka pošto me muž molio da probam je li kupio dobre, znači, dogodilo se i ono nezamislivo, da stanem na 2 čvarka i da ignorišem pihtije i ostalo
ja nisam sigurna da bi cvarcima odoljela, jedem ih jednom godisnje kad dodjem za NG kod sestre i mame 

lasata napisao:Nena3110 napisao:Bravo za dva cvarka![]()
Idi bre Neno... Ja se vracam da vidim kako je dobila dve zvezdice odjednom...

Ovako je to izgledalo:
)

Ali jeste smorno, bar meni (a koliko pamtim, i tebi), ono brojanje 100 g ovoga, 50 g onoga... to deluje tako MALO...
Ubije te u pojam skroz, zato sam odmah u startu i uvela svoje "etalone" (šoljica ovoga, kašika onoga, kriška hleba, beli tanjir, crveni tanjir, braon šerpica...), da bi se to što manje svelo na merenje u gramima... a sad sam, eto, doživela i čvarke da brojim.
Pa je l' nije tuga?
(a nemas pojma koliki sam sladokusac)

smandrljala ali ti si kralj... 

(A ne znam ni šta pala***im kad znam da mi šećer i skrob ne prijaju, logičan ishod.) 

Zapravo čak i ovu težinu osećam kao "višak", ipak sam veći deo života provela mršava k'o grančica, ali nek stoji i na ovome, dobro je... ipak su četir' banke četir' banke. 
Ne znam na koju foru, to nisam čak ni pokušavala, ali pošto ih on kupuje, primetio je da ima već nekoliko nedelja kako manje pušim. Kad sumiram koliko sam ove godine smanjila esencijalne troškove - hrana, pivo, sad i cigare - zaslužila sam najmanje novu bundu.Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.