Malo imam problem da uskladim satnicu kada jedem,zbog obaveza,pa se desi da izmedju rucka i vecere prodje malo vremena ili izmedu dorucka i rucka.Pogotovu kada je na redu vocni dan...prosto ne mogu da stignem da jedem na svaka 2 sata.Koliko to moze poremetiti dijetu?
Ne moras ti da jedes na vocni dan svaka dva sata... Mozes, ali ne moras... Bitno je da razmak izmedju obroka na proteinski dan ne bude manji od cetiri sata, na skrobni i UH tri sata... A ako je razmak veci to je OK...
"...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
Mislila sam da vecera mora da se zavrsi do 8,ali ja ponekad kasno legnem,posle ponoci,pa mi se cinilo d anije neki greh d aveceram i posle 8. Tako sam i za dorucak mislila da mora do podneva(do dvanaest sati),ali sada mi je lakse
1. Može 2. Može, kao slatkiš na Uh dan, u količini, pa oko jedne zdjelice...
Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe... ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
Od Aleve ima 2 vrste, pa zato obratite pažnju 1. Paradajz sos (ovaj se pravi sa uljem te ga izbegavajte) 2. Preliv za špagete (ovaj se pravi sa vodom i taj je pravi)
Ja sam od danas na UN dijeti, imam par pitanja: Jel mogu na proteinski dan da jedem kajganu od 3 jajeta i jel ajvar dozvoljen, u sta se on racuna, u salatu ili obrok?