Odgovori 1227 postova
UN pa dokle stignemo
  • usamljena_bucaa
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

Re: UN pa dokle stignemo

od usamljena_bucaa » pre 6 godine

Bravoo Bakiceee :veseljak: :veseljak: :veseljak:
    06.01.2020.g 102 kg
    07.02.2020.g 93,400 kg
    07.03.2020.g 87,300 kg
    07.04.2020.g 82,400 kg
    07.05.2020.g 78,700 kg 😟
    07.06.2020 ?
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

od Cirkončić » pre 6 godine

Braaaaaaaaaaavoo! :013: :hi-fi:
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 8 godine

od Bakica » pre 6 godine

Evo da se samo javim. Manje vishe se drzim UNke sa malim brljevima u smislu kolichina i vremena kad se jede. Nastavljam u nadi da cu kao i proshli put biti sve disciplinovanija sa svakim skinutim kilogramom :)
    SlikaSlika

SlikaSlika
    UN 06/2/2017 do 10/05/2017 119.9kg - 103.5kg - 16.4 kg
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Samo napred Bakice! :)
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Vaga se zaglavila :crybaby: da li zbog kolichina ili shto dosta kasno uveche zavrshavam vecheru nekom salatom ajvarom i slichno...ili zbog loshe probave...ne znam ali ne odustajem :headbang: na Unki sam i kolichine se polako smanjuju kao i proshli put...pa valjda ce biti nekih rezultata samo ovaj put sporije i manje gubljenje kila jer ne pochinjem sa 120 kao proshli put vec sa 98 sam pochela (zapravo sam zaokruglila i stotku u jednom momentu proshlog meseca shto me i nateralo da uradim neshto :nasilan: ).Idem dalje :headbang:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Ovih dana se ne merim :cry: Drzim se UNke ali ne jedem za vecheru pola od ruchka vec isto ili chak i vishe od kolichine za ruchak i jedem kasno :nasilan: Znam da tako necu postici nishta ( bar ne na kratak rok) ali necu da prekinem i odustanem jer sve mislim doci ce mi iz d**peta u glavu pa cu se disciplinovati. Ovako bar stojim na istoj tezini a ako odustanem eto tih 5 kg shto izgubih nazad za nekoliko dana :crybaby: Danas bio UH dan i sad sve ostalo manje vishe ali sam se osvetila jednom predivnom kolachu sa orasima :009:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Samo napred Bakice! I to što pojedeš više za večeru nije strašno i neće to tako stalno biti. Proći će neko vreme i bićeš disciplinovanija. Biće novih minusa kod tebe! :013:
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Pa nishta ja nastavljam sa UNkom ali bez discipline po pitanju kolichina i kasne vechere :nasilan: Nishta se ne deshava ali bar ne vracam kile :) pa se nadam na duzi rok ako se drzim mozda polako ode josh koje kilo...videcemo...
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Samo napred Bakice! :)
    Izgleda da smo opet samo nas dve ovde... :)
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Pogledah svoje citabe i vidim da sam 4 januara imala 100 kg a danas 94kg pa sam tako izmenila i tiker...Na UNki sam od 24 januara...Nije Bog zna kakav rezultat 6kg minus za mesec i po dana (od toga 25 dana na dijeti) ali bolje nego da nisam nishta pokushala. Idem dalje sa UNkom i nadam se da cu do kraja UNke ipak skinuti josh neshto znachajnije. Pozz
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • slonche88
    Amater
    Amater

od slonche88 » pre 6 godine

6kg za mesec i po je savrseno, Bakice! Ne zezaj! To je kilogram nedeljno! Meni cak vise nije ni do brojki na vagi, nego sto se bas lose osecam. Popnem se uz stepenice i zaduvam se, tesko mi da se sagnem da vezem pertlu, brzo se umaram. Svaki kilogram koji si skinula ti olaksava zivot i cini da se osecas bolje, samo pici i ne odustaj. :headbang:
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Ja sam vishe puta u zivotu toliko bila preterala da nisam mogla da predjem 50 m a da ne stanem/sednem da se odmorim a bila sam dosta mladja nego sad. Sad kako sam sa 120kg sishla u 90-ak ja sam prohodala :D Chesto ne moze niko da me stigne kad shetamo :)
    E sad kako sam na UNki ovih dana energije imam u zavisnosti koji je dan i shta jedem.Ide ovo sa UNkom i ako nisam striktna sa kolichinama i kasnom vecherom ali ide sporije nego da sam striktna. Medjutim ja ne odustajem pa koliko god da skinem u naredna dva meseca sve mi je bonus jer bih inache verovatno nastavila da dobijam kilograme.
    Sa UNkom je dobro shto nisi gladan i jedesh sve samo sachekash dan.Malo je monotona hrana posle mesec dana ali dobro...
    Bori se Slonche :) zaista se bolje osecamo kad skinemo taj teret sa sebe pa ma koliko da skinemo...kunst je medjutim ne vratiti kad ih jednom skinesh...ali moze se sve uz malo discipline...Pozz
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • slonche88
    Amater
    Amater

Koji ti dan najteze pada? Ja na vitaminski moram da nametnem sebi neke obaveze, inace bih lako mogla zbog dosade da brljnem. Najvise energije definitivno imam na proteinski dan. UH je mozda kalorijski jaci, ali me ugljeni hidrati uspavljuju.
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Pa ne znam i meni mozda vocni dan najtezi mada i proteinski mi nije neshto jer ja ne volim mnogo meso osim sa krompirom zajedno i sa hlebom ili testima ili pirinchem a to nije dozvoljeno...Poshto volim testa i skrob ta dva dana mi najdraza :D
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • slonche88
    Amater
    Amater

Meni je skrob najtezi, slabo volim i grasak i pasulj i boraniju i sve te povrckice. :oops: Ali resila sam da ovog puta ne pravim sebi takve barijere u glavi, sta ima na stolu tog dana - to se jede i kraj price. Ne treba previse razmisljati tokom dijete. :D
Odgovori 1227 postova