Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 10 godine

Re: Srećna, ali debela

od MiShīCá Mãllä » pre 9 godine

Zapevajmo braco mila, ovu pesmu svi...hejjjj
    Svadba svadba svadba svadba :013: :013:
    (Da se razumemo ne slusam ovako nesto, ali je se setih sa svih svadbi, bar kod nas mora biti obavezna, tamo sam je i naucila... :veseljak:
    I krestenje, da ne zaboravimo :013: :veseljak:
    Cestitancija i kumiiii velika, divno da je pored klinaca iole istrajna,i da ima volje, svaka joj cast, a koliko joj imaju klinci? I sta su po "medjunozju"... 8) :-P
    A 10kg...bhaaaa bhaaa svaka cast, stvarno, samo neka gura.
    Podrskaaaa :009:
    Sad je na tebe red, pricaj kako je bilo, jesu malisani "plačkali"?
    Kako si se provela? I sta si ručkicila lepo? Mmmm...i ja bih ti bila u koži :pivo: zivelaaaaa
    :009:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

Čestitke za kumstvo.
    Sigurno je bio lep provod ... čekamo izveštaj.
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 11 godine

od narcisa » pre 9 godine

Haj ho, evo mene opet. Hvala na čestitkama. Bilo je skroz fino, a ja sam uspjela da tih sat vremena izdržim na štiklama. Pod hitno moram da vježbam ruke, pošto sam dobila upalu desne nadlaktice od držanja bebe čitavih pola sata. Bebe su dječaci :D . Umorna sam hronično, nikako da se naspavam. Mišice što se tiče muzike ja i kum smo birali i malo je falilo da pustimo Tool, ali smo se u poslednji trenutak opredjelili za Sila, a onda neki kvartet s Berkli diplomom :D .
    62/91 V- Svaštodan
    D: banana
    R: 4x4 cm komadić pite sirnice koji nije bio čemu, 2x2 cm krtine svinjeće, nekoliko kiflica i dosta sira
    V: parče kinder torte i dve one picaste kiflice za normalne ljude
    Ha: tri višnjice

63/91 P-dan
    D: grožđe
    R: sir, hljeb, jogurt
    V: komadić sira koji nije vrijedan pomena

Ništa mi se ne jede danas, valjda sam još sita od juče. Bila sam kod kume cijelo popodne da joj pomognem s bebama. Veoma sam efikasna u uspavljivanju :D . :mahalo:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

64/91 S-dan
    R: riža s nekim povrćem, ajvar, kriška hljeba
    V: pola

Ići ću do teretane kasnije. Voziću bic, ali mislim da sam spremna da tražim i neke vježbice za te ruke i zadnju stranu butine. Bezvoljna sam generalno iako je lijepo vrijeme... jesenja depresija na vidiku...
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Dobila si meil! :D
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Za te ruke i drzanje bebica,nema pripreme...to krene od tri kg pa na dalje...ja kad sam dobila drugog sina, (da podvucem odmah,ni jedan ni drugi nisu bili navikli na ruke, ali prosto ga moras dici nekad), nisam bila u stanju da drzim mladjeg, a onda se naviknes... :-P ti cesce kod kume, pa je malo odmeni :headbang: (a za uspavljivanje :D :D :D nemoj da bude kao kad je mene i sestru cuvala neka zena kao male, dok je mama radila, i svako poslepodne bi mi nju uspavale i posle se u tisini igrale :-P , a u stvari trebalo je biti obrnuto :-P )
    Drago mi je da ti je bilo super, a svastodan i nije bio tako raznovrstan i obiman kako sam ocekivala iskreno :D s'tim da si bila verujem okruzena divotama za stomak :headbang:
    Mljac mljac
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Ljudi dragi vrijeme je za moju migrenu, opet. Mišice, nama to očigledno dolazi na smjene. Danas sam normalno ustala i funkcionisala i u jednom trenutku se sve okrenulo. Zaspala sam kao klada ne bih li je izbjegla, ali džaba... Jedva se probudila za engleski, a u teretanu ću sad.
    Mišo, odmjenjivaću kumu kad mogu, ali ja sam ukočena i nemam rutinu, još. Kod mene su spavali i jedan i drugi, valjda im prenosim svoju energiju.
    Jetrvo HVALA! Pročitaću večeras i javljam utiske *.
    Na engleski ide neka klinka koju sam viđala u teretani. Ona ima ličnog trenera i za to mu masno plaća (110 e, 3 sata sedmično x 4 sedmice). Isplativ biznis, nema šta. A ja čak razmišla da potražim jednog...a sada razmišljam da postanem LT :D .
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 9 godine

Što se tiče programa, poslala sam ti to ali ćemo ga dopunjavati ili razjašnjavati po potrebi i u mimohodu.
    A po pitanju drugog ,,projekta,, o kojem smo pričale... (nadam se da znaš na šta mislim) ja bih rekla da si već počela da ga sprovodiš u život, promptno i bez odlaganja... :wink: (ili mi se čini.. što babi milo to...)
    :009:

P.S. Možda nisi baš za teretanu sa tom migrenom :neznalica: :(
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Mejl pročitan! Obožavam te! Što se tiče babe, sve si u pravu :wink: . Sutra ti pišem utuk na utuk, imala sam problem s računarom. Otišla sam u teretanu da se čeličim, a migrena je privremeno otišla na odmor, izašla kroz znojenje (imala sam osjećaj da ako ne odem neću otići nikad više). :009: :mahalo:
    P.S. U mejlu su povjerljive informacije namjenjene samo primaocu. Svako neovlašćeno otkrivanje, kopiranje, distribucija ili preduzimanje bilo kakvih aktivnosti u vezi sa sadržajem poruke, u cjelini ili djelimično - strogo je zabranjeno i biće tretirano kao protivzakonito. :D
  • smiljana78
    Početnik
    Početnik

od smiljana78 » pre 9 godine

Ja se klanjam:) Ja se jedva nateram da do prodavnice odem, dete mi je bolesno pa sedimo zajedno kuci i valjamo se po krevetu uglavnom. Lepo vreme, al ni to me ne mami napolje, pih. Nego, imam danas neki osecaj da je pocelo nesto da mi malko klikce u glavi u pozitivnom pravcu, pu pu, da ne ureknem.

Ako i nisi licni trener, sigurno si motivacioni trener ovde na forumu :headbang:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

65/91 Uh-dan
    R: kifle + ajvar
    V: malo parče kinder torte, jedna baklava mala, mrvica čokolade, mlijeka šolja, rebro crne čokolade
    Kao hrčak sam sakupila zalihe za večeru, ukućanima je strogo zabranjeno da im se približavaju. PMS prilično bez histerije, osim ove migrene. Engleski + teretana + šetnja su današnje aktivnosti.
    Juče sam probala da odradim one vježbice sa JM, prilično neslavno, ali upala mišića je tu. Nisam još spremna da im se posvetim, možda sledeći mjesec. Pored bicikla, odlučila sam da radim trbušnjake, ništa ekstremno, ali da se malo i taj pojas stegne. :mahalo:
    Smiljo, žao mi je zbog mrvice, ali se veselim zbog kliktanja. :009:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Joj bas smo iste, i ja sam na uh dan od svega po malo jela, jer mi nekako bilo "zao" da pojedem samo nesto, pa opet cekati tek paar dana do sledeceg uh :neznalica:
    I glavobolje su nam nazalost zajednicka tacka, boljka :headbang:
    Super za vezbice, divim se tvojoj volji :wink: :D :009:
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

I tako dočekah ja tu Uh večeru i ustanovim da nema baklave. Opet sam umalo pustila suzu. Bijes neviđenih razmjera. PMS! Kompenzovala sam je kiflom...
    Mišo, nemam ja baš neku volju, ali zato inata ne fali :D Hoću da vidim 99, pa makar samo jednom.
    66/91 V-dan
    banana, jabuka, badem, grožđe, kikiriki, brusnice

Tražim po netu nešto za drugaricu i zaglavim na mooshema blog-u, sajt-u, šta li je već. Do sad nisam našla ni jedan loš tekst. Žena piše o zdravoj hrani, vježbanju, zabludama u ishrani. Svaka preporuka. :mahalo:
  • MiShīCá Mãllä
    Amater
    Amater

Baklavaaaa :( i ja je volim...ali sta ja slatko ne volim, jel? :-P
    Zamisljala sam nekako iskreno da ti je tako nesto u glavi, tacnije prelazak za trocifrenog br na 99, jer si stvarno blizu, i ja ti zelim svu srecu da ne sto brze...nego sto lakse i lepse i sa uzivanjem u dijeti dodjes do te brojke, i ne stanes tu, nego nastavis i dalje, a ja te pratim i bodrim na tom puticu... :headbang: :009: :headbang:
    Ako crveni autic ne bude imao benzina ili mu pukne guma, ja cu da ga guram...
    Gur :009: gur :009: gur :009:
  • leonida
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 15 godine

od leonida » pre 9 godine

narcisa napisao:Tražim po netu nešto za drugaricu i zaglavim na mooshema blog-u, sajt-u, šta li je već. Do sad nisam našla ni jedan loš tekst. Žena piše o zdravoj hrani, vježbanju, zabludama u ishrani. Svaka preporuka. :mahalo:

Da, i ja sam par puta navratila na taj blog, svidja mi se.

Samo napred, inat uopšte nije loša stvar .... i mene drži to što sam tvrdoglava kao mazga ... pa kad odlučim da nešto uradim teško odustajem od toga. Najteže je pokrenuti se, a ti si se pokrenula ... i već ostvarila zavidan uspeh. Svi ti držimo fige ...
    Početna kilaža 99 kg, krajnja 67 (oko godinu dana dijete).

Nov početak 03.09.2018.početna 79, trenutna 76, cilj 67.
Odgovori 2547 postova