Odgovori 9033 postova
Puževska dijeta (slike str. 3, 78)
  • tratinčica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 16 godine

Re: Puževska dijeta (slike str. 3)

od tratinčica » pre 15 godine

Moram da isprobam luk i limun, ako smanjuje apetit..... nema veze što je ukus bljak.
    Napravila sam i pinđur po tvom receptu, fantastičan je :09:
  • Lelica
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 15 godine

od Lelica » pre 15 godine

:oops: nisam dugo svraćala, sram me bilo...a ti svašta nešto preživela i radila!
    Drago mi je da si dobro, a za vagu ne brini..mislim da je to neko udruženje vagi u poslednje vreme, bune se, štrajkuju, teraju inat, al teramo i mi njima, pa da vidimo ko će da pobedi! :wink:

A je li, ide li i neka riba uz taj limun i beli luk? :D :D :D

:009:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

od dudank » pre 15 godine

tratinčica napisao:Napravila sam i pinđur po tvom receptu

Recept sam maznula pre tačno 19 godina u Skoplju, ne mož' da omane, dole su stručnjaci za to. :D

Lelica napisao:pa da vidimo ko će da pobedi!

Izgleda da sam konačno pobedila ja vagu. :D Elem, ovako stoje stvari, pišem rekapitulaciju:

- do pre dve nedelje bila sam skoro mesec dana na 1200 kalorija dnevno i praktično se zakucala u mestu (težina 49,6 - 49,9)
    - onda sam krenula s razdrmavanjem metabolizma, 6 dana na veoma kaloričnoj hrani (pretežno masnoće, minimum UH), skočila već drugog dana na 50,6 i tu ostala
    - vratila se na 1200 i tako terala neka 4 dana, i težina mi SKOČILA na 51,6
    - pms me oterao na 52,6 i od tuge sam se častila alvom te večeri
    - poslednja 4 dana jedem po 1300 (pišem 1200, ali svako veče ubrljam s velikom čašom mleka) i spala sam na 49,9

Ako neko zna iz ovoga da izvuče zaključak... hvala unapred, meni ništa nije jasno, sem ako nije tajna u mleku. :) Ili sam uspela da šokiram metabolizam... ili je nastala neka greška jer nisam pila jelenka...
  • lasata
    Urednik
    Urednik
    Pridružio se: pre 17 godine

od lasata » pre 15 godine

Bas sam pisala kod BGD o sokiranju metabolizma... Mislim da je to pravi recept... Malo jedes dooobro pa onda jedan dan sebi posteno ocvikas kcal, pa ides par dana normalno, pa se opet fino pocastis, pa pritegnes... Ne treba jesti svaki dan priblizno isti broj kcal jer se onda organizam navikne na to pa cim mrdnes na koju kcal vise on registruje... Elem, sok terapija... :D
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • colovic
    Početnik
    Početnik

od colovic » pre 15 godine

aha onda posto ja sada toliko "jadno" jedem lepo svoj organizam "slogirati" sa svim i svacim posto imam slavu pa da vidim sta ce posle biti :evil: sto ja manje jedem to mi vaga vise stoji na toj glupoj i odvratnoj cifri :bas_tuzan:
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ne znam kako bi funkcionisalo u UN, ali verovatno bi radilo, samo obećaj da ćeš da budeš karakter i da se držiš tih namirnica koje su ti za taj dan. ;)

lasata napisao:Elem, sok terapija... :D

Jest vala, izgleda da samo to i pomaže kod malih težina. :) U svakom slučaju teram dalje po tom sistemu dijeta-brlj-dijeta. Ma preživela bih ja i svih 6 dijetalnih dana u nedelji ako sedmi smem da pojedem hektar pice. :16:
  • Bobili
    Amater
    Amater

od Bobili » pre 15 godine

Tata moj je probao tu mješavinu limuna i luka i bilo je rezultata...Njemu je bio visok holesterol, pa je sigurno spalo za 2 podeoka...
    Mogu ti reći, Dudić da je to šokiranje dobro...Ima rezultata... :009:
    Volim te ne zbog toga sta si ti, vec zbog toga sta sam ja kad sam pored tebe...
    ...Que yo siempre la adoré Y que nunca la olvidé,Que mi vida es un desierto, y muero yo de sed
    Y dígale también Que sólo junto a ella puedo respirar...
  • Ruzica
    Amater
    Amater

od Ruzica » pre 15 godine

Dudo sve je to relativno, ja sam juce u jutro imala 2 kg vise a veceras sam ponovo na istom.... :?
  • colovic
    Početnik
    Početnik

pa naravno da cu da jedem tako obecavam samo ce las posle da padne u nesvest :16: :16: nece me pitati "gde ti stade"nego "zak kako prezive toliku hranu" :28: :11: :ZZ02: :sladoled: sve to
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Ruzica napisao:Dudo sve je to relativno, ja sam juce u jutro imala 2 kg vise a veceras sam ponovo na istom.... :?

Ruška, kod mene je bilo dve nedelje viška bez spadanja, ne računam ni ja to što šeta u dan-dva, zato i mislim da je lepo krenulo sad. Merenje, naravno, samo ujutru, posle wc rituala, uveče ne smem ni da stanem. :16:

colovic napisao:nece me pitati "gde ti stade"nego "zak kako prezive toliku hranu" :28: :11: :ZZ02: :sladoled: sve to

Nemoj da te tražimo po urgentnim centrima posle tih slava u petak i subotu, a domaćin da se pita kud mu nestade celo prase... :16:

PS Pametnica, nisam upisala šta sam danas jela.

D: limun + limun
    R: bareni karfiol, jogurt
    U: dva dvopeka s pavlakom
    V: pasulj, 2 dvopeka, kriščica sira, čaša mleka
    Poslednja izmena od dudank u 18 Nov 2009, 21:41, izmenjeno 1 put ukupno.
  • colovic
    Početnik
    Početnik

nadam se da lasata nece skoro obilaziti tvoj dnevnik puzicu :16: mislim pitace se zena stacu ja ovde
    zar nemislis da si danas bas mrsavo jela meni se sve to cini jako malo
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Pa kad nisam napisala koliko karfiola i koliko jogurta. :16: Bolje i da ne pišem, veruj mi na reč da nije bilo malo. :D
  • lasata
    Urednik
    Urednik

od lasata » pre 15 godine

Zamalo i mene da predjes da si tanusno njopala... :evil:
    "...i svaki put kad budeš komadić sebe dao i svoje snove svetu po vetrovima slao, ličiće jutro na tebe više nego na druge..." Mika Antić
  • ninaana
    Još malo pa profi
    Još malo pa profi

od ninaana » pre 15 godine

ja se izmeri drugi dan slave uvece kad ono 93 sa punim stomakm :shock:
    nije ni cudo kada sam jela ko probusena al se ne sekiram :D
    dudo to malo sto ti je ostalo nemoj da te zbunjuje pogledaj koliko je za tobom kilograma ostalo, sredices ti cas i ovo malo sto je ostalo :)
    nekad sa 127 na 90, a  sada :(
  • dudank
    Profesionalac
    Profesionalac

Sreća te nemam slave u skorije vreme... inače bih zaista "sredila to malo što mi je ostalo", tj. udesila bih se za vrbicu. :16:

E, ali sinoć sam bila karakter 8) , nije da nisam ponosna. U frižideru a) pihtije, b) čvarci, c) moj omiljeni kolač od jabuka, jedan od retkih koje smem da jedem. Od svega toga pojela sam 2 čvarka pošto me muž molio da probam je li kupio dobre, znači, dogodilo se i ono nezamislivo, da stanem na 2 čvarka i da ignorišem pihtije i ostalo.

Danas sam ustala jezivo kasno, tako da još nemam pojma šta jedem... upisaću redom.

D: limun + limun
Odgovori 9033 postova