Odgovori 1227 postova
UN pa dokle stignemo
  • Cirkončić
    Amater
    Amater
    Pridružio se: pre 14 godine

Re: UN pa dokle stignemo

od Cirkončić » pre 6 godine

Nemoj da kloneš Bakice, samo nastavi. Bolje je da pojačaš obroke i da uopšte ne brojiš kalorije nećeš biti puno gladna biće ti lakše. Sa tom ishranom stvarno nema potrebe za računanjem. :) Probaj tako.

Ja sam već nekoliko dana prekinula un jer sam stalno nešto između grickala, ne vredi tako. Od danas ću drugačije, pisaću u svom dnevniku, videćeš.
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 8 godine

od Bakica » pre 6 godine

Cirkonchic da nam je pridrzavati se bilo koje dijete bar mesec dana ali neshto nam ne ide :nasilan: :roll: :x :cry: :oops: Ipak ne smemo odustati i prepustiti se skroz...idemo dalje i svako jutro krecemo od pochetka...jednom ce uspeti 8) :mahalo:
    SlikaSlika

SlikaSlika
    UN 06/2/2017 do 10/05/2017 119.9kg - 103.5kg - 16.4 kg
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Evo kada se pridrzavam tu oko 1000 kalorija kile odmah padaju :) E al samo da se duze zadrzim na dijeti...
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Evo me hrabrim samu sebe :D Danas malo pojachala pa stigla do 1444 kalorije otprilike.Musaka od tikvica i krompira me malo omela ali nastavljam dalje 8)
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Bravo! :) Slobodno jedi i samo napred... :)
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Borba se nastavlja :) Nema odustajanja :headbang: Nekad jedem malo vishe , nekad manje ali vazno da se kile polako tope pa na duzi rok uradicu neshto. Sad bih volela da budem malo disciplinovanija pa da nekako do Nove godine izgubim 3-3.5 kg. Ne obecavam da cu ali pokushacu. Pochela sam da pijem neki suplement sa magnezijumom nebih li pochela da spavam u normalno vreme jer spavanje mi se odavno potpuno poremetilo. Navodno je magnezijum dobar i za probavu koja mi je takodje losha.
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Uh ovih dana idu slave, Nova godina, Bozici ...sve u svemu klopa i pice do krova :crybaby: Valjda cu uspeti da se ogranichim makar sa kolichinama. Ovih 5 kg shto izgubih vrtim gore dole vec pola godine :crybaby: Nikako da se odlepim i pochnem da skidam ozbiljnije...al bice i to :headbang:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Nishta posebno ni drastichno ne radim ovih dana...pokushavam da se stabilizujem na ovih 93-94 kg pa onda da krenem dalje da skidam...nece to bash narochito uspeshno biti obzirom na praznike koji dolaze ali i ako se odrzim na ovome bice dobro.
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Nema shanse da se sad pred ove praznike bacam na neku ozbiljniju dijetu tako da ce biti dobro i da se iskontrolishem sa kolichinama malo da ne dobijem kile :( Kad prodju praznici dogovorila sam se sa muzem a nadam se da nagovorimo i cerku da krenemo svi na jednu ozbiljnu dijetu na duze staze jer svi treba dosta da skinemo.
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Ovih dana se jelo i jede :nasilan: :placljivko: Bice stroga dijeta samo da prodju ovi praznici :evil: :D
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Opusti se Bakice, pa skupi snage i volje kada prođu praznici. Ljubim te i Srećan Božić! :)
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Ma opustila sam se ja malo i previshe :nasilan: :D Ali nishta uskoro krecem krajnje ozbiljno da se bavim gubljenjem kilograma :headbang:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Cirkončić
    Amater
    Amater

Napred Bakice! :pivo: :hi-fi:
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Evo danas sam konachno krenula i prilichno sam odluchna da se pridrzavam .Hvala na podrshci Cirkonchic :)
    Negde sam prochitala da brojanje kalorija mora da se odradi bar 40 dana a sve ispod toga je praktichno uzalud jer imash yo-yo efekat ( skinesh pa dobijesh vrlo brzo) shto se meni deshava vec mesecima. Tako probacu bar tih 40 dana da ne predjem 1200 kalorija istovremeno se pridrzavajuci raznih nachela pokupljenih iz svih raznih dijeta. Opet pochinjem sa 98 kg :nasilan: :crybaby: jer sam to vratila tokom ovih praznika...kreten sam :zid: :prasence: :evil:
    SlikaSlika

SlikaSlika
  • Bakica
    Profesionalac
    Profesionalac

od Bakica » pre 6 godine

Sluchajno sam nashla knjizicu koju mi je kuma dala tamo u Beogradu pre 4 godine a o Hrono ishrani , ne bi li me nagnala da neshto uradim po pitanju kilaze :( . Tada je Hrono bila moderna u Beogradu. Nisam je ni prochitala celu a kilazu sam skinula ali sa UNkom i brojanjem kalorija. Kako mi na duze staze ni UNka ni brojanje kalorija nije upalilo vec dugo pokushacu sada da se pridrzavam bar koliko toliko tih pravila iz knjizice za Hrono, posebno jer mi se chini da je prilichno pogodna za mene i zbog dijabetisa. Kalorije cu za svaki sluchaj da brojim chisto da znam da nisam preterala :nasilan:
    SlikaSlika

SlikaSlika
Odgovori 1227 postova