Jetrvoooooo, Bog ti pomogao! Svaka ti je ka u Njegoša. Skapirala sam i ja to za ishranu i iščitala još milion zdravih varijanti i savjeta, ali sam odlučila da još jedared opletem po un prije uhodavanja sa ti "novim" sistemom. Skontala sam da sam još uvijek slaba i da bi to brzo otišlo niz vodu, ali planiram da umjesto održavanja, odmah pređem na taj zdravi režim (koliko - toliko modifikovano održavanje, sa sto miliona proteina, kao što si me savjetovala onomad). Ja sam samo prvu un-ku održala po ps-u i imala još dva pokušaja koja su se brzo izjalovila... Sve me interesuje što imaš da mi kažeš, te nam stoga zakazujem randevu u utorak

, ako si u mogućnosti. U toku su pripreme za akciju " Kako je Narcisa protrčala kroz Srbiju". U ponedjeljak sam na sajmu cijeli dan, pa ne vjerujem da ću biti sposobna za bilo kakvu komunikacuju poslije te fa, a u utorak u pola ponoći se vrćem kući. Čuhnemo se privatnim kanalima, i naravno opet mi treba tvoj br, pošto sam opet ostala bez telefona...(mislim da sam ja čovjek koji ubjedljivo najviše gubi kontakte - tehnologija me mrzi).
Mišo čitaj

, ima tu dobrih savjeta i postova
51/91 S-dan
D:banana
R: skrobište iz rerne, kriška hljeba, ajvar
V: skrobište i ajvar
Fa: biciklanje 40 minJutros je bilo sunčano, a kad sam ja ustala u podne sve se naoblakalo

. Bljak. Standard, engleski, teretana, učenje, hvatanje zjala.