Bakice, evo i sad mi nije dobro kad se setim bureka kod Trpkovica, prosto osetim kako mast klizi niz bradu
Imate li neku buregdzinicu tamo, je l' se prave isti bureci kao ovde? Ili bureci u Australiji nisu popularni?
To sto kazes za veceru je potpuno tacno. Moja mama nikad nije imala problema sa viskom kilograma (za razliku od moje sestre, tate i mene). Ali kad god bi osetila da je nabacila kilogram, dva vise, odmah bi sebi zabranila hranu posle pet, sest uvece i cas posla bi se otarasila tog "viska". A i lep je osecaj kad se probudis ravnog stomaka, bez ikakve nadutosti i podbulosti.
Cirkoncicu, svaka meni cast kad sam uspela ovoliko kila da nabijem u sebe

Ne znam, zasad mi UNka ne pada tesko, a i postoje neki dogadjaji u maju i junu zbog kojih imam motivaciju da se sredim malo. Tu su neke svadbe, krstenja, 18. rodjendani, svasta nesto lepo

Vec tri, cetiri godine vucem ovu kilazu i smucilo mi se. Za svo to vreme nije bilo dana da ne pomislim kako treba da smrsam, kako treba da krenem na neku dijetu i slicno. I kretala sam, nije da nisam, ali brzo bih posustala. Sad bas zelim da istrajem, ali polako, ne jurcam nigde. Kapiram da je to put i da ce da traje. Moram da se promenim.
Videla sam da neces da se meris do 18. marta, odnosno dok ne prodje prvi mesec. I ja sam u tom fazonu skroz

Krenula sam na dijetu 15. februara i do 15. marta ne stajem na vagu. Verovacu da se nesto desava, pa cemo da vidimo 15. marta
Evo jelovnika za sutra:
20. februar, 6/91, S
D: nar
R: pirinac, azijska mesavina, cvekla
V: pirinac, azijska mesavina, cvekla