Dobar dan dobri ljudi...tj ZENEEE moje
Ajmo redom pa tako da krenem od tebe
Debelicka dragaprvo zasto

??? Hm hm
Drugo...verujem da si ti iscitala samo zadnjih par mojih postova gde si i videla da sam pisala "lan" ili recimo "kasika lana" , a ja sam Mače moje cupavo pisala 13.juna u postu ovako nesto secam se :"Uzimacu radi preventive recept od meda i lana od Debelicke,necu upisivati ali cu svako jutro pre dorucka pojesti jednu kasiku" pa je stoga ono "lan" ispred dorucka uvek,vise mene radi...a zeMske su obavestene...ko volE nek cita ne...?
Eh da a za vodene i ostalo...kako ko misli...moje misljenje je da je sve u zivotu jedno u teoriji a drugo u praksi....znaci kao sto i sama kazes za Un dijetu ili bilo koju drugu,da ne odgovara svima (delis moje misljenje) tako i za taj vodeni...kako kome pase...meni je prvi pasao super,znam i zasto?! Muz je isao na operaciju nazivo,ziva bila nisam,ja sa klincima kod dr koji nece da ih primi jer nemamo termin,da ne idem u sitna crevca, pa u grad obavila neke obaveze,pa u biblioteku da vratim knjige,pa na karate...dan mi je bio prebukiran,pa u tom smislu ziva bila nisam i bila sam sigurna da ga necu izgurati,ali eto, a drugi dan nije to bilo ono tipa "umirem umirem majko..." Vec kazem da sam ga bas tesko podnela jel sam bila kod kuce,bila dva puta u prodavnici limun nisam kupila,zaboravila,tako da sam pila samu vodu...dan je bio bas hladan pa i nije bilo bas za "duckanje" a u sustini moje misljenje da rezimiram u vezi vodenog dana i jeste "zasto ga onda drzati kad naravno da ce mnogi osetiti glad,samo zavisi u kojoj meri,zar ne?"
Nisam jedna od onih "nesto po svaku cenu" ali opet se treba za nesto i pomuciti...pa tek kad probam -reci ej ne mogu...ili mogu...i verujem (mozda gresim,ja se uvek ogradjujem-nisam zadrta osoba) da sam taj vodeni izdrzala manje vise kao i drugi,bilo je malo tesko u par navrata ali Boze moj...
U drugom postu si napisala da mogu dva posta u jednom danu,samo ne za redom,...

bese to ovako...pocela sam post kao sto i jeste,i ispisala iha haj,utom deca htela nesto,meni se ugasi ajpod,i kad sam kliknula ponovo da nastavim da pisem,jednostavno se sve obrisalo...a utom si me ti posetila i kad sam ja moj post zavrsila i poslala vidim tvoju posetu

hvala u svakom slucaju na informaciji
A za "magicnu formulu" za poslednja cetiri dana

prosto sam takva...ako nesto krenem,kao sto sam (potpisujem) i na pocetku u dnevniku jos na prvoj mislim strani rekla,volim da nesto bude mesec - mesec ali kako valja...i prosto ta dijeta traje toliko koliko traje,ako bih (opet kazem ogradjujem se) znaci ako bih imala volje,jer to je odrzavanje i jos tri meseca naredna cak i cetiri,i ne znam sta sve moze biti,ili sta se desiti,zasto ne bih prosto odrzala kako treba?
P.S. Naravno da magicne formule nema i ne moze neko sad da izmisli neku "formulu ili dijetu" pa navalite siroke narodne mase ajmo svi na isti kalup,da zivimo,mrsavimo,sta god,a to je opet ono sa pocetka mog posta,da je sve jedno u teoriji ili sto ti kazes "formuli", a drugo u praksi ,prosto je svako individua za sebe,pa neka svako pronadje svoju "magicnu formulu"
Dudank macko samo ti upadaj,vrata su svima sirom otvorena

Cilj mi iskreno i jeste i nije regulisanje ciklusa...dakle da pojasnim da ne bude zabune...jeste naravno! Ali pre svega treba otici kod ginekologa nekog normalnoooggg,jer ja jako losa iskustva imam sa njima,prosto svako vodi svoju politiku...jedan mi je preporucio neku inekciju (bez posledica,....gojenja,dobijanja malja i ostalo) pa sam sa posle porodjaja 57 kg otisla na 70kg okruglo 13 kg za 6 meseci,utom na kontrolama sam mu govorila da se gojim,ma kakviii,e od tada kuburim sa kg,...da ne duzim,kod ovog idem od kad sam imala pobacaj (sept 2013) opet ne zadovoljna...lepo mu objasnim da zelim pilule ili nesto od cega cu jednostavno imati normalno jednom mesecno i mir,pa i bilo koji drugi problem ima leka,pa ima i obaj ne?on meni,ne ne vi ste mladi to ce sve doci na svoje i onda svaka tri meseca kad vidi da ne dobijam daje mi lek od koga dobijem i to ide u krug...znam znam malo sam oduzila ali da ne bih uopsteno pisala,tada me ne bi shvatila,ovako sam ti pojasnila ili priblizila bar iole moju situaciju,

e s'toga kazem ne zelim,jer tacnije NE MOGU da uticem na to,ovom dijetom,ako je kod mene to od prve menstruacije maltene tako...cak i nasledno...ne verujem da ce sad ovom dijetom to biti kao rukom odneseno,mozda ce pomoci mozda nece...videcemo,vreme nosi svoje
A sa ostatakom tvog posta kalorije,proteini i to upoznata sam blisko,jer imam osobu u okruzenju koja se leci od steriliteta,i upravo mi to prica,dok opet dr ginekolog iz Srbije mi je rekla da je bitno skinuti 10%mase,da bi se organizam razbudio...pa samim tim i lakse doslo do zaceca...opet ono svako vuce na svoju vodenicu,mozda vas drage moje sve buni ono "dijetica pa bebica" ali moj plan je sve polako i sa osmehom...dijeta (3meseca), odrzavanje (3meseca), pa videti kako i sta dalje...verujem kod mene kao sto ti kazes izbaciti slatkise,tj ne UBACITI ih previse,ne ubrstiti ih previse,ne jesti ih od odrzavanja pa na dalje u mnogo mnogo vecem broju,ali taj period posle dijete i odrzavanja cu nekom drugom prilikom pisati,odoh sad na spremanje pa u skolu na priredbicu....
Vama dvema iskreno i beskrajno hvala na savetima,podrsci,pisanju...jedno pitanje jos (pitate se Boze nije li zavrsila vec?

) kako da ubacim slike na forumčić?
Pusaaa vammm pa podelite