Za ostalo čestitke (sećam se sopstvene radosti kad sam počela da ulazim u stvari iz ormara
), i ne brini što se tiče građe, telo se vrati na svoje ako si tokom razvoja i mladosti bila vitka (a jesi).
), i ne brini što se tiče građe, telo se vrati na svoje ako si tokom razvoja i mladosti bila vitka (a jesi).
??? Hm hm
bese to ovako...pocela sam post kao sto i jeste,i ispisala iha haj,utom deca htela nesto,meni se ugasi ajpod,i kad sam kliknula ponovo da nastavim da pisem,jednostavno se sve obrisalo...a utom si me ti posetila i kad sam ja moj post zavrsila i poslala vidim tvoju posetu
hvala u svakom slucaju na informaciji
prosto sam takva...ako nesto krenem,kao sto sam (potpisujem) i na pocetku u dnevniku jos na prvoj mislim strani rekla,volim da nesto bude mesec - mesec ali kako valja...i prosto ta dijeta traje toliko koliko traje,ako bih (opet kazem ogradjujem se) znaci ako bih imala volje,jer to je odrzavanje i jos tri meseca naredna cak i cetiri,i ne znam sta sve moze biti,ili sta se desiti,zasto ne bih prosto odrzala kako treba?

e s'toga kazem ne zelim,jer tacnije NE MOGU da uticem na to,ovom dijetom,ako je kod mene to od prve menstruacije maltene tako...cak i nasledno...ne verujem da ce sad ovom dijetom to biti kao rukom odneseno,mozda ce pomoci mozda nece...videcemo,vreme nosi svoje
) kako da ubacim slike na forumčić? 
inace obozavam mleko i mlecne proizvode,ali me nesto strah da ce mi biti malo to za dan...a ako je voce ok,trebalo bi i mlecni ili? 

... pa ja sam se šalila za lan, napisala sam da se šalim...

Ma divota

Evo, ja da ti se, kratkorocno, pridruzim u klubu 6 i da te ispratim do tvoje petice
Pa u to ime da nazdravimo 

Kako je bilo na svadbi? Jel to bese sad za vikend? "El si dirala pevaljku s'masni prsti?"
el si bila dobra?

ja cu ovako,a ona cik nek nesto proba da uradi... 

odem kaze ako radim rengen ne smem biti trudna....juuu...meni padne mrak na oci,i odmah se setim kako sam sa prvim detetom tako imala nesnosne bolove sestice gornje odjednom,i kada sam otisla kod dr,kaze maco vi ste mozda trudni,hoce zubi ponekad da bole tako kad zena ostane trudna pa se upale desni...moze biti znak ali ne mora...a tada i jesmo pokusavali,tj "radili na bebi"... Kazem ja njoj da trudna ne bih trebala biti,jer ne bih sebi dozvolila dijetu i da pokusavam da ostanem trudna,ali ja imam tu srecu u zivotu inace da se BAS meni desi nesto tako...rekoh muzu juce,objasni posle ljudima da dok smo pokusavali godinu i 11 meseci nije islo,a sad kad sam na dijeti i cuvamo se sad ostala...bilo bi ma da da...da ne duzim...sacekala tamo sat ipo u ordinaciji i kad sam usla kaze da moram biti sigurna,jesam li ili nisam...kupim odmah juce test,uradim danas odmah dva i hopppp....

)

sa ponosom vam saopstavam da sam usla u KLUB 5
juhu ju hu hu hu ta ta ta ti ra....jutros vagica drugarica kaze tacno 60.0,pa ja nisam verovala i opet stanem a ona se osmehnu sa 59.9
i stoji tako i gleda me i gleda me i smesi se....od zadnjeg puta upisujem -0,800gr...ta ta ta ti ra...odoh da menjam tiker OOOOMMMAAAAAA!
Ljubim vas
i tako, odlučili se moj muz i ja na bebce, i nije islo, neko vrijeme... Kontam, zbog kg, i dr mi kaze isto, i gle čuda, ja se satirala da smrsam, sve zbog bebaca, kad ono ja ostadoh trudna, kad sam imala najvise kg u svom zivotu
ALI PRAVILA U ZIVOTU NEMA! 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.