nevermind napisao:moj UH(najdrazi) dan ^^
ujutro kako sam u skoli prva smjena uzmem nesto od voca,to je najcesce mandarina ili jabuka.. rucak napravim sebi spagete sa umakom od besamela.. znam da umak taj ne bi trebala al sam alergicna na rajcice a ne pada mi na pamet jest ih suhe.. i kazem vam nista mi nije utjecalo na dijetu taj umak koji bi zapravo trebao ici u proteine.. druga varijanta napravim si pizzu sa sirom, tunom, mozarelom i ponekad ubacim dva tri lista pecenice, i to je nesto FENOMENALNO Ultra smeh navecer uzmem dva kolaca.. to su uvijek cokoladni kolaci jer cokoladu obozavam..a ako se pozelim bas cokolade uzmem dvije il tri male cokoladice i njih pojedem.. uglavnom taj dan ja uzivam u hrani:)
nevermind napisao:moj UH(najdrazi) dan ^^
ujutro kako sam u skoli prva smjena uzmem nesto od voca,to je najcesce mandarina ili jabuka.. rucak napravim sebi spagete sa umakom od besamela.. znam da umak taj ne bi trebala al sam alergicna na rajcice a ne pada mi na pamet jest ih suhe.. i kazem vam nista mi nije utjecalo na dijetu taj umak koji bi zapravo trebao ici u proteine.. druga varijanta napravim si pizzu sa sirom, tunom, mozarelom i ponekad ubacim dva tri lista pecenice, i to je nesto FENOMENALNOnavecer uzmem dva kolaca.. to su uvijek cokoladni kolaci jer cokoladu obozavam..a ako se pozelim bas cokolade uzmem dvije il tri male cokoladice i njih pojedem.. uglavnom taj dan ja uzivam u hrani:)
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju
Copyright 2017 © Dijeta.net. All Rights Reserved. Pokreće ga phpBB® Forum Software © phpBB Limited.