Odgovori 2547 postova
Srećna, sita i sve manje debela
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

Re: Srećna, ali debela

od Debeliccka » pre 11 godine

Jeeeeee! :013: :pivo:
    Dobro je ovo sa otkrivanjem novih kostiju....hehe...

P.S. I ne preteruj za tu Debeliccku Mršavu...... stidim se :oops:
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • Andaluzija
    Početnik
    Početnik
    Pridružio se: pre 11 godine

od Andaluzija » pre 11 godine

Hahaha kakva pozitivna energija iz posta :D
    ČESTITAM!!!
    Baš mi je drago, to je fantastično :)))))

Šaljem pregršt pozitivne energije :skakutalo: :skakutalo:
  • cupikau
    Početnik
    Početnik

od cupikau » pre 11 godine

Jaoooo kako divne vesti u tvom dnevniku.. :skakutalo: :skakutalo: :skakutalo:
    Prva desetka je smajknuta, idemo dalje..
    Rekoh ti ja jos u svom prvom postu da je Mrsha cudo.. :013:
    žBas sam srecna zbog tebe, ulepsala si mi vece.. :009:
  • beca
    Početnik
    Početnik

od beca » pre 11 godine

Uđoh na brzinu da vidim šta ima novo, kad ono... žurka, žurka.... :veseljak: :14: :14: :skakutalo:
    Definitivno jednoga dana zgodna i bogata :16:
    Start 18.02.2014- 106kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

od narcisa » pre 11 godine

Sada sam u stanju prave patetike :placljivko: , godinama njegujem virtuelna prijateljstva, sli ovo mi je prva suza (sretnica). Hvala vam beskonačno, na pozitivnoj energiji i veselju zbog mene. Čudno je to koliko empatije može neka nn osoba da ima prema meni nn, i obrnuto. Uf baš sam se raspekmezala, i hvala vam što postojite! (očigledno mene PMS trese kada završi MS :shock: )

Sada malo vedrije teme, u gradu traje neka internacionalna razmjena, pa ja igrom slučaja zabasah na istu. I oni su me prenapunili pozitivnom energijom, a vjerujem da ni njima nije manjkalo smijeha uz mene, ako ništa bar su mogli da se valjaju na moje (ne)znanje engleskog (ja Tarzan, oni Džejn ooo jeeea). Sutra ću biti vanka cijeli dan i dobar dio noći, tako da hvala nebesima što je na redu voćkasti dan, pa sam mirna apsolutno. Jelovnik koji sam bila najavila je u potpunosti ispoštovan!
    33/91 voćkodaaaan
    razno voće :D

P.S. Debelicka možeš da se :020: :020: :020: do sutra, ali ja samo istinu zboruvam :) :009: :009: :009:
  • Andaluzija
    Početnik
    Početnik

oooo :)))
    Ja kad sam prvi put bila na ovom forumu, kao mlađa, najviše sam voljela to što se ljudi zbilja istinski raduju mom uspjehu. I onda ja njihovom. I onda se pozitivna energija širi u krug :))))
  • snowhite85
    Početnik
    Početnik

od snowhite85 » pre 11 godine

Bravo!!! :hi-fi:
    Sve pohvale,svaka cast! :skakutalo:
  • Andaluzija
    Početnik
    Početnik

Je i se pregrmjelo to voćarenje :P

Ja sam danas doručkovala voće i sjetila se kako je taj voćni dan težak, pa mi pade na pamet da bi ti još malo podrške u ove kasne sate valjalo :D
    I malo divljenja za preživljavanje istog, jer nekako kontam da si uspjela :D
    :*
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Andaluzija moraću te razočarati. Prvi brljobrlj dan je iza mene. Sad sam ušla u kuću i prilično dobro sam se držala dok nismo otišli u restoran. Ispred mene sjevnuše razne vrste riba i pečurke i salata, pa je pokleknuh. UF!!! Dakle kobni dan realno nije toliko strašan i nije mi krivo što sam zabrljekala ali.... Danas na meniju su bile 2 banane, 1 jabučica, 3 lignje, 3 šampinjona i možda pola paradajza. Jedva pobjegoh od astala da ne nagrnem na pastrmku i dimljenog šarana i neki krompir i bijelobrašnaste pogačice.
    Sutra me očekuje dan prilično isti kao ovaj što se obaveza tiče, biće proteini pa će biti malo teže da ga sprovedem u jelo
    34/91 proteini
    D: 2 jabučice
    R: 2 neke šniclice ( mislim da je mama kupila neku svinju, ali nisam sigurna), salata, parče hljeba, supa
    V: jedna šnicla, ala lanč paket na suvo
  • Debeliccka
    Profesionalac
    Profesionalac
    Pridružio se: pre 12 godine

od Debeliccka » pre 11 godine

Pa šta ako si pojela tri lignje!!??
    Koincidencija: i ja juče jela fantastične morske plodove, tj sinoć...
    Slika

5.11.2012.-74kg, 6.12.2012-67kg, 2.2.2013-62kg, 25.3.2013.-60kg, 6.5.2013.-59kg, 8.6.2013.-58kg, polovina juna 2013 - 57kg i posle toga 57kg sa povremenih 58kg na kratko...
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Debelicka :31: Sada si me razveselila, ja još uvijek razmišljam o njima kao o grijehu ( doduše tješila sam se time da su plod, morski plod :)). Danas sam uredno prošla sa polubrljom, ručak je bio po ps-u kako je i najavljen, ali sam glupača zaboravila šniclu ala lanč paket na komodi u hodniku, tako da sam vecerala komadić bijelog mesa ( ostala sam na proteinima, ali jbg iz druge familije živuljki).
    Sutra skrob, a tempo isti kao današnji.
    35/91 skrobbb
    D: banana
    R: grašak i parče hljeba ( skontala sam da mi je to najpraktičnije za transport, a mogu i da se privolim da ga jedem hladnog)
    V: opet grašak, ali bez hljeba

Hhiihihihihihi - moram još malo da se pohvalim, engleski mi je sve bolji i bolji :013: , a alkoholu uspjevam da uzmaknem za dlaku (stalno me nutkaju, i ne mogu da lažem da mi je lako, ali borba je u toku i tješi me misao o prvom maju kada sam najavila apsolutno kontuzovanje, ali sve mi se nešto čini da ću zamjeniti taj alkoholizam i da ću se sutra olešiti, a za prvi maj biti bela rada koja neće ni primirisati cugi :)

P.S. svi koji držite dijetu (ili ste držali), a pritom radite SVAKA VAM ČAST! Ja sam za ova dva dana uvidjela koliko sam ja ustvari slab karakter kada nisam u kući ( nevezano za lignje, ali džank fud je na svakom ćošku, i prava je borba oduprjeti mu se, a pogotovo mi je teško da zamislim kako svaki dan treba furati hranu sa sobom od kuće). Iako mi je fino što su gosti ovdje u neku ruku jedva čekam da ovo završi da bih se što prije vratila u svoju sigurnu zonu)
  • Andaluzija
    Početnik
    Početnik

Ma daaaaj, nisu ti morski plodovi nikakav kiks, odlično si to izvela!! :D

A to za nas koji radimo.. Nosim kesu sa hranom sa sobom haha :(

Oh, I forgot, I'm glad that your English is improving :D :*
  • cupikau
    Početnik
    Početnik

od cupikau » pre 11 godine

I ja vecito nosim kuijice sa hranom..zato sam i kupila vecu torbu da moze da mi stane..kao ona Sport Bili.. :wink:
  • beca
    Početnik
    Početnik

od beca » pre 11 godine

Pih, ti računaš par zalogaja morskih plodova za brlj :nasilan:
    Start 18.02.2014- 106kg
  • narcisa
    Profesionalac
    Profesionalac

Hihihihihihi Becice, a ako me sjećanje dobro služi ti si brojala gric narandže na vodeni :wink: :009:
    Nisam se olešila, nisam nišata. ;)
    Ja očigledno ne mogu da ispoštujem ni jedan jedini mogući jelovnik koji najavim. Danas sam jela rernasti krompir, zelenu salatu i mladi luk, i pečurke za ručak. Večera malo salate i kuvanog krompira. Hepening je završen od sutra u nove radne tj neradne pobjede :)
Odgovori 2547 postova