Debelicka

Sada si me razveselila, ja još uvijek razmišljam o njima kao o grijehu ( doduše tješila sam se time da su plod, morski plod

). Danas sam uredno prošla sa polubrljom, ručak je bio po ps-u kako je i najavljen, ali sam glupača zaboravila šniclu ala lanč paket na komodi u hodniku, tako da sam vecerala komadić bijelog mesa ( ostala sam na proteinima, ali jbg iz druge familije živuljki).
Sutra skrob, a tempo isti kao današnji.
35/91 skrobbb
D: banana
R: grašak i parče hljeba ( skontala sam da mi je to najpraktičnije za transport, a mogu i da se privolim da ga jedem hladnog)
V: opet grašak, ali bez hljebaHhiihihihihihi - moram još malo da se pohvalim, engleski mi je sve bolji i bolji

, a alkoholu uspjevam da uzmaknem za dlaku (stalno me nutkaju, i ne mogu da lažem da mi je lako, ali borba je u toku i tješi me misao o prvom maju kada sam najavila apsolutno kontuzovanje, ali sve mi se nešto čini da ću zamjeniti taj alkoholizam i da ću se sutra olešiti, a za prvi maj biti bela rada koja neće ni primirisati cugi

P.S. svi koji držite dijetu (ili ste držali), a pritom radite SVAKA VAM ČAST! Ja sam za ova dva dana uvidjela koliko sam ja ustvari slab karakter kada nisam u kući ( nevezano za lignje, ali džank fud je na svakom ćošku, i prava je borba oduprjeti mu se, a pogotovo mi je teško da zamislim kako svaki dan treba furati hranu sa sobom od kuće). Iako mi je fino što su gosti ovdje u neku ruku jedva čekam da ovo završi da bih se što prije vratila u svoju sigurnu zonu)